Szavazás
..80 Strange Robots.. Szavazatok: 24 Szavazok

..80 Strange Robots..

Műfaj: pop / rock

2013 nyarán alakult elektronikus popot játszó duo. A tagok G.t. - Gelencsér Tamás és LunaPapa - Peter Bugyis, több, mint egy évtizedes zenei tapasztalatukat egyesítve hozták létre a 80-as évek zenei világából táplálkozó és modern elemekkel ötvözött 80 Strange Robots hangzásvilágát.

tovább

[dolmen] Szavazatok: 0 Szavazok

[dolmen]

Műfaj: metál

A [dolmen] egy öttagú zenekar a Dunakeszi-Budapest tengelyről.
Nevét a megalitikus kultúrák által emelt jellegzetes sziklaépítményekről kapta, melyek jellemzői az egyszerű konstrukció, a súly és a masszivitás, ami a zene szerkezetére és hangzására is értelmezhető. Bár a tagok együttműködésének kezdete régebbre nyúlik vissza, a zenekar indulását az első fellépés időpontjától, 2010. október 29-től...

tovább

10százkét Szavazatok: 3 Szavazok

10százkét

Műfaj: pop / rock

2012-ben alakultunk Budapesten, de az érdekesség kedvéért debreceniek és miskolciak vagyunk. Főleg pop-rockot játszunk, de megfűszerezzük a saját kis világunkkal. Szeretünk együtt zenélni és még jobban szeretünk másoknak zenélni. Ennél lényegesebb információt nehéz mondani.

tovább

2 Joints Szavazatok: 9 Szavazok

2 Joints

Műfaj: hiphop / reggae

A 2 Joints zenekar 2009-ben alakult Debrecenben. A főként reggae, hiphop, funky, rock és pop elemeket vegyítő banda mára már 8 hajdú-bihari zenészt foglal magába. A kezdetek óta rengeteg helyen megfordultak, városuk összes nívósabb helyén játszottak már; főtértől a Campus fesztiválon keresztül a Lovardáig, de más városokban is szívesen fogadják őket. Nagyobb áttörést 2011 hozott, hiszen két teltházasnak...

tovább

4/4 Szavazatok: 21 Szavazok

4/4

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2012 nyarán alakult Szegeden, hirtelen ötlet eredményeként. A névválasztás legalább ilyen spontán volt: a sok hülyeség közül ez volt a legkisebb. (Bár itt érdemes megjegyezni dobosunk megható magyarázatát: mind a 4 tag egyenlő, mindenkinek az ötletét beépítjük egy-egy dalba. Nincs frontember, zene van.)
Kezdetben csak feldolgozásokat játszottunk - főleg magyar illetve külföldi rock és...

tovább

5Tension Szavazatok: 111 Szavazok

5Tension

Műfaj: metál

(ejtsd: ötensön) Másfél év alatt a zenekar sok koncerten ment keresztül, több változást megélve. Hajdan 7, majd 5, aztán 4 tagú együttes lett. 2013 nyarának végétől 2014 februárjáig nem volt dobos, téli szünetet iktattunk be, de köszönhető mások lelkesedésének, újra 5 tagú bandaként állhatunk színpadra.
A mostani felállásnak és stílusképviselésnek semmi köze a kezdetihez, ám célja még mindig a régi. A...

tovább

60MpH Szavazatok: 14 Szavazok

60MpH

Műfaj: hiphop / reggae

A formáció 2009-ben alakult. Zenével régebb óta foglalkozunk, de a rappel komolyabban kb. 2 éve.
Jó pár fellépésen és egy nagylemezen (Múlt a jelenben 2012) vagyunk túl, Eddig hobbiként tekintettünk a zenélésre, saját magunk és szűk kör szórakoztatására csináltuk, de mára szeretnénk átadni az üzenetünket másoknak is, a bennünk lévő gondoltatokat, véleményeket dalok formájában megfogalmazni.
Tavaly...

tovább

ABRACADABRA Szavazatok: 68 Szavazok

ABRACADABRA

Műfaj: pop / rock

Az ABRACADABRA hat tagú, lendületes underground popzenét játszó budapesti zenekar, kizárólag saját dalokkal. A zenekar tagjai nem főállású zenészek, található köztük tévés rendező, grafikus, tanár, IT-szakember és divathálózat boltvezetője is.
Folyamatos fővárosi koncertek és stúdiómunka után 2012 elején tették elérhetővé készülő új albumuk első három felvételét, majd bemutatták a Holnaptól című...

tovább

AkusztikArt Szavazatok: 17 Szavazok

AkusztikArt

Műfaj: pop / rock

Az AkusztikArt formáció Lohonyai Zoltán és Rechner Csaba által működtetett különleges alkotói műhely, melyben egyedi témájú dalok szólalnak meg. A dalok egyszerű hangzású tiszta harmóniáit egyszer alátámasztja, máskor pedig ellenpontozza a két gitár. Így a megszólalás mindig izgalmas marad. A igazi lényeg mégis a dalszöveg, mely néha ironikusan odasistereg, máskor szentimentálisan elandalít.

tovább

Aladár egyedül van. Szavazatok: 8 Szavazok

Aladár egyedül van.

Műfaj: pop / rock

Az Aladár egyedül van. egy frissen alakult alternatív intellektuálpop-zenekar.

tovább

Ana Venus Szavazatok: 2 Szavazok

Ana Venus

Műfaj: jazz / kísérleti

Pszichedelikus harsh noise

tovább

Anchorless Bodies Szavazatok: 46 Szavazok

Anchorless Bodies

Műfaj: metál

Zenekarunk 2012-ben alakult Miskolcon, azóta túl vagyunk két kislemezen és sok koncerten.
Stílusunk melodic hardcore.
Legutóbbi hanganyagunkat, a "Remedy Process"-t, 2013-ban adtuk ki, ezt itt is meghallgathatjátok.
Nyáron szeretnénk elkészíteni első nagylemezünket.
Szeretnénk továbbá minél többet koncertezni, a zenénket minél több emberhez eljuttatni, stúdiózni, utazni, enni, inni,...

tovább

Ankh Szavazatok: 20 Szavazok

Ankh

Műfaj: metál

A zenekar története 2006-ban kezdődött, amikor Csanády Dániel nekilátott zenésztársakat keresni maga mellé. Az Ankh születését 2008-ra tesszük, amikorra összeállt az első felállás és megkezdődött a saját dalok begyakorlása. Zenénk változatos, a kezdeti döngölős, hörgős melodeath metalt progresszív témákkal tarkítottuk. Majd szépen fokozatosan megjelentek a tiszta énekek, szimfonikus és folkos elemek,...

tovább

Anyám a Mosásban Szavazatok: 72 Szavazok

Anyám a Mosásban

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2012-ben alakult, azóta volt egy kis szünet is az életében, de most folytatva a zenélést itt vagyunk, csináljuk!

Tagok:
Basszusgitár/Ének: Tokai Balázs
Szólógitár/Vokál: Ruzicska Ádám
Ritmusgitár/Vokál: Makkay Barnabás
Dobok: Makkay Dániel

Minden szavazatot megköszönünk!
Nektek kimosták már?

tovább

Artúr Szavazatok: 0 Szavazok

Artúr

Műfaj: pop / rock

Mert 10-ből 9 fül-orr-gégész nem tévedhet.

tovább

Aylen's Fall Szavazatok: 19 Szavazok

Aylen's Fall

Műfaj: pop / rock

Bemutatkozóként fogadjatok el tőlünk pár számot, és egy videóklipet, ez utóbbi pár hónapja készült el. Amennyiben tetszenek a dalok, a lejjebb megadott weboldalon további felvételeket is találtok. Üdv. Aylen's Fall

tovább

Bachstage Szavazatok: 2 Szavazok

Bachstage

Műfaj: jazz / kísérleti

A budapesti gitár-zongora-nagybőgő trió komolyzenét játszik komolytalanul, jazzesen. Így még biztos sosem hallottad a klasszikus zeneszerzők műveit, szóval érdemes meghallgatni!

tovább

Balchicanos Szavazatok: 100 Szavazok

Balchicanos

Műfaj: hiphop / reggae

Utcazene feeling a színpadon, sajátokkal és feldolgozásokkal.

Felállás:
Haller Marci - Ének, akusztikus gitár
Szegezdi Dorka - Ének, csörgő, shaker
Panyiczki Putyka István - Djembe
Takács Ákos - Solo
Jack Heineken - Bass

tovább

Belibuba Zenekar Szavazatok: 0 Szavazok

Belibuba Zenekar

Műfaj: világzene

2013.-ban alakúlt a zenekar.Népzenei feldogozásokat játszunk a jazz egészséges keverésével.Leginkább moldvai dallamokat használunk a számok írásakor.Próbáljuk inkább az érzéseinket kifejezni a zenén keresztül.Az öt tag közül ketten népzenészek,hárman pedig a muzsika különböző területeiről érkeztünk.

tovább

Bella Máté Szavazatok: 1 Szavazok

Bella Máté

Műfaj: pop / rock

Bella Máté vagyok. 1990-ben születtem. unokatestvérem Artisjus díjas. Pár éve foglalkozom énekléssel. Ezen belül is saját dalokat szerzek.
Szeretnék minél több emberhez eljutni, minél szélesebb körben megismertetni magam.

tovább

Beneath The Circus Szavazatok: 8 Szavazok

Beneath The Circus

Műfaj: metál

Beneath The Circus néven 2014 februárjában alakultunk újra. Bemutatkozó dalunk már hallható és látható. Ebben a számban már teljesen kiforrott az a „circus-metal”, ami a zenekarunk egyediségét adja, és ezt akarjuk megmutatni az embereknek.
Címe „The Trip”.

Tagok:
Kovács Zoltán - ének
Harsányi Ferenc - gitár, vokál
Dékány Gergely - gitár
Paczári Viktor - basszusgitár, vokál
Csák Szabolcs - dob

tovább

Billog Szavazatok: 18 Szavazok

Billog

Műfaj: metál

A 2002-es megalakulás óta egy háromszámos bemutatkozó demó, két nagylemez, egy EP, és egy single CD jelent meg szerzői kiadásban. A nevesebb zenekarokkal való klubkoncertezés mellett tehetségkutatókon és nyári fesztiválokon is megmutattuk már magunkat. A legutóbbi, 2010-es lemezünk ingyenesen letölthető a facebook oldalunkról. Egy kisebb kihagyást követően 2014-ben újult erővel, megerősödött tagsággal...

tovább

Bilokánsok Szavazatok: 24 Szavazok

Bilokánsok

Műfaj: pop / rock

A zenekar a mai alternatív stílust képviseli. A stabil alapot adó dob+basszus mellett megszólal az elektromos billentyű, gitár és fuvola. A dalok egyedi hangzásvilágára törekszünk, amit a szövegek sajátos hangulata és mondanivalója erősít.

tovább

Black Shot Szavazatok: 60 Szavazok

Black Shot

Műfaj: pop / rock

2013 Márciusában alakultunk meg Budapesten. A banda öt tagból áll és a klasszikus rock’n’roll felállásban játszunk. A zenénket nagyon nehezen lehet definiálni de ha hasonlítani szeretnénk valamihez akkor a 80-as évek rock és a 2000-es évek beli punk rock keverékének mondanám. Az első számunk ami az In this vision címet viseli nemrég került fel a youtube-ra. Két másik dalunknak a demóverzióját töltöttük fel.

tovább

Blackberry pop projekt Szavazatok: 11 Szavazok

Blackberry pop projekt

Műfaj: pop / rock

A Blackberry pop projekt egy nagyon új formáció, mely főleg a pop/rock stílusban keres új utakat. a zenét eszköznek tekintjük, ami valami fontos üzenetet hordoz, és az emberek akik hallgatják, valami többel térnek haza.

A zenekar tagjai:
Pap Gergő - ének
Tóth Marcell - billentyűk
Herczeg Márk - gitár
Hidász Tamás - dob
Szeder Balázs - baszusgitár

tovább

Boddah Szavazatok: 49 Szavazok

Boddah

Műfaj: metál

Mi a Boddah zenekar vagyunk Szegedről, leginkább stoner - grunge vonalon mozgunk.

A zenekar három tagú, Blanár Levente-ének/gitár, Dencs Dominik- Dob, Balogh Attila-basszusgitár.

Maga a zenekar tavaly év végén alakult, először 4 tagú volt, de úgy döntöttünk elegen vagyunk hárman is.

Február 14-én kezdtük el a felvételeinket és 4 napra rá be is fejeztük. A felvételeinket az Our Sound...

tovább

Brussels Szavazatok: 86 Szavazok

Brussels

Műfaj: pop / rock

Eklektikus pop Budapestről finom elektronikával és jóleső melankóliával.

tovább

Bull Ball Szavazatok: 23 Szavazok

Bull Ball

Műfaj: metál

Egy 2007-ben alakult, ebben a formában és komolyabb hangvételben 2010 óta muzsikáló zenekar budapesti székhellyel. A csapat négy tagot számlál, stílusát tekintve elég összetett, a Metal-on és a HipHop-pon keresztül akár Funk, Jazz vagy némi Alter is bekerül a gépezetbe, vagy éppen ami eszükbe jut. 2013. augusztusában közzétették "Fuck All" c. Ep-jüket, amely három track-et tartalmaz.

tovább

CANTE DIEM Szavazatok: 0 Szavazok

CANTE DIEM

Műfaj: pop / rock

„A klasszikus hármas felállású Indie / Garage Rock zenekar 2009 óta mozgatja meg a Budapest legnépszerűbb klubjait táncolható és pattogós zenéivel, melyben jól harmonizál a The Subways-es lüktetés, a The Vines-os lazaság és The White Stripes-os elegancia. A két energikus frontember; Juhos Gábor énekes- gitáros és Kucsera Lilla basszusgitáros-vokalista, valamint új dobosuk Bertók Bence számaikba bevonva...

tovább

Caught The Flow Szavazatok: 59 Szavazok

Caught The Flow

Műfaj: metál

Tagok:

Szabó Attila (Superunknowns, ex Soundshine, ex Buso von Kobra) – Gitár
Szeremi Balázs (ex Solution) – dob
Komáromi Imre (ex PlasticBitch) – basszusgitár
Bölcsföldi Zoltán (ex-North6, Cadaveres) – ének

A zenekar nagyjából 2011. óta próbál együtt, ének viszont csak 2013. februárjában került a meglévő dalokra. Ekkor került a srácok közé Bölcsföldi Zoli, melyet gyorsan néhány koncert...

tovább

CET Szavazatok: 14 Szavazok

CET

Műfaj: metál

Vízi emlősök, időzónák, 2010, Viharsarok, hardcore, metál, progresszív, alternatív, kvázi- és poszt-bármi, power trio, haverok, kreatívkodás, EP, tehetségkutatók, klubkoncertek, fesztiválozás, magyar szöveg. Szavazzatok ránk, vagy legalábbis hallgassatok meg!

Köszi,

CET (= Kőszegi László, Papp Sándor, Rung Ádám, Rung Áron)

ui. EP ingyen itt:
http://www.mediafire.com/?i3zcis7chc2206a

tovább

CHAVES Szavazatok: 9 Szavazok

CHAVES

Műfaj: pop / rock

A CHAVES band Brit pop-rockot játszó, slágeres, de mégis a karakteres rock zenét képviseli.
Torzsa Gabival, (voice) közös formációban jelentkezik a zenei palettán.
Hamarosan elkészül a CHAVES feat. Gabi Torzsa
12 számos lemez is,Galambos Zoltán zenei producer és Jamie Winchester felügyeletével.

tovább

Cirkusz-KA Szavazatok: 0 Szavazok

Cirkusz-KA

Műfaj: jazz / kísérleti

Saját álom-világzene.
Magyarul és angolul, akusztikus hangszereken.

ének / fuvola / melodika / percussion - Szlávics Anna
gitár - Rock Tamás
nagybőgő - Szalay Tamás Géza

tovább

Climax Szavazatok: 123 Szavazok

Climax

Műfaj: pop / rock

A zenekar alakulásának idejét pontosan meghatározni lehetetlen volna, mert számos kísérletezés, próbálkozás és tagcsere történt a két alapító tag körül. Tehát az első színpadképes Die for A Moment post-metal felállásból igencsak nehézkesen fejlődött a 4 tagú Climax nevű egyesülés 2014-ben.
Tagok:
Tőgyi Gábor (gitár)
Tóth László (gitár, ének)
Petrik Arnold (bass gitár)
Lipóczki István (dob)

tovább

Code Civil Szavazatok: 5 Szavazok

Code Civil

Műfaj: pop / rock

A zenekar Simonyi Márton és Balogh Dániel gitárduójából fejlődött teljes felállású hard rock zenekarrá 2008-ban. A duóhoz először Szerencsés Ákos dobos csatlakozott, majd az első fellépésükön basszusgitárosi poszton Nagy Kristóf, billentyűs hangszereken Arató Márk segítette ki őket. 2009 elején érkezett a zenekarba Mészáros Lilla, akivel a zenekar felállása is megszilárdult. Az ezt követő időszak...

tovább

Coffee City Szavazatok: 22 Szavazok

Coffee City

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2013 novemberében alakult. Szeretjük a kávét és a rockzenét. Jelenleg csak egy koncertfelvételünk van, erről hallgathattok meg 2 dalt.

tovább

Crazy Karma Szavazatok: 44 Szavazok

Crazy Karma

Műfaj: pop / rock

Az alig nyolchónapos Crazy Karma rockzenekar Budapestről indult útjára és tervei szerint a lehető legtöbb város színpadára szeretné elvinni zenéjét a következő években.

A csapat háromnegyed éve dolgozik együtt, szorgalmasan próbál és koncertezik, szépen alakítgatva a debütáló lemez anyagát. Tíz saját dalból álló programjukat szeretnék bemutatni a közönségnek a Talentométeren, az A38 színpadán.

A...

tovább

Creative Sound System Szavazatok: 235 Szavazok

Creative Sound System

Műfaj: hiphop / reggae

A Creative Sound System zenekar 2012 nyarán alakult Tapolcán. A 8 fős csapat olyan különböző zenei ízlésű barátokból, ismerősökből állt össze, akik korábban már álltak közösen színpadon.
A tagok - sokszínűségükből adódóan - nem szerettek volna stílus és egyéb korlátok közé szorulni, ezért megalkották saját zenei világukat, amelyet különböző stílusok keveredése jellemez. Dalaikban megmutatkoznak...

tovább

Danyi Viktória Szavazatok: 7 Szavazok

Danyi Viktória

Műfaj: pop / rock

Óvodás korom óta imádok énekelni,és minden ilyen tehetségkutatón részt veszek,mert az egyetlen ami boldoggá tesz az az hogy énekelhessek. Nem vagyok profi,még az elején tartok,de mindent megteszek azért hogy a legjobbat hozzam ki magamból.

tovább

Davies Korner Szavazatok: 130 Szavazok

Davies Korner

Műfaj: pop / rock

DAVIES KORNER ZENEKAR

Kolbe Andris: ének
Juhász Tomi: ének, szólógitár, zeneíró.
Jakucs Rita: ének, basszusgitár, fúvós hangszerek.
Homonyik Marci: szintetizátor, vokál.
Gerle Kata: hegedű, vokál, szövegíró, a zenekar irodalmára.
Vajda Tibor: dob, szövegíró.
Bönde Kata: szövegíró.
Forgách Kinga Orsolya: szövegíró.

A zenekar 2004-ben alakult. Cyril Davies (szájharmonika, ének) és Alexis...

tovább

Decaying Incest Szavazatok: 3 Szavazok

Decaying Incest

Műfaj: metál

A 2005-ben, Csornán alakult zenekar a modern metalt műveli, thrash elemekkel tarkítva. Első lemezük 2011-ben, a Nail Records gondozásában jelent meg, Tépd szét a csendet címmel. A trió jelenleg második lemezén és egy új videoklipen dolgozik.

tovább

Deer Fellaz Szavazatok: 50 Szavazok

Deer Fellaz

Műfaj: pop / rock

A Deer Fellaz zenekart 5 pécsi fiatal alapította meg 2012 telén. A banda - tág stílusirányokat tekintve - indie zenét játszik, leginkább a brit vonalból merítve. A szövegek, a névhez hasonlóan legtöbbször állatokról, természetről szólnak, melyek felfoghatók egy alternatív emberi társadalom inverzének. Az első EP felvétel 2013 novemberében készült el, mely 4 számot tartalmaz.

tovább

Delight Inc. Szavazatok: 223 Szavazok

Delight Inc.

Műfaj: pop / rock

Sziasztok, mi vagyunk az esztergomi Delight Inc. zenekar, akik 2013 nyara óta koncerteznek szerte az országban. Stílusunk a funky-pop-rock és a jazz műfaj keveredéseibe sorolható. Célunk, hogy a legtöbb emberhez eljusson a zenénk és megismerjenek világszerte!

Tagok:

Szabó Márton-ének
Balogh Olivér-basszusgitár
Szegő Márton-dob
Szegő Domokos-gitár
Ottáva Máté-billentyűs hangszerek

tovább

Depi Day Szavazatok: 9 Szavazok

Depi Day

Műfaj: pop / rock

A három tagú zenekar ebben a formában két éve létezik. A tagok mindegyike játszott már különböző bandákban, de rá kellett jönniük, hogy a Depi Day az Ómega és az Alfa, az alternatív zenei közlés mekkája. Így sztrájktalan lelkesedéssel fizetik a próbaterem bérleti díját..

Basszusgitár....: Tölgyesi Gyula
Dobok................: Olti Gábor
Gitárok,ének.....: Boskovitz Zoltán

tovább

Diablerize Szavazatok: 10 Szavazok

Diablerize

Műfaj: metál

A Diablerize zenekar 2011 Novemberében alakult meg.
Alapító tagok: (Guitar)Ottó Gilányi, (Vocal/guitar)Renátó Fekete, (Drums) Daniel Bene. A zenekarban több név és tagcserét követően alakult ki a jelenlegi felállás:

2013. December óta:
Fekete Renátó - Vocal
Jakubek Dávid - Bass guitar
Reibl Dávid - Drums
Tóth Kornél - Guitar / Vocal
Gilányi Ottó - Guitar

A zenekar dallamos Heavy Metal...

tovább

Diws Szavazatok: 12 Szavazok

Diws

Műfaj: hiphop / reggae

A rap zene már általános iskolás korom óta jelen van az életemben. Sok külföldi ill. magyar rap zenét hallgattam. Öt éve döntöttem el, hogy én a rappeléssel szeretnék foglalkozni. Az évek alatt sokat fejlődtem és sok segítséget kaptam, amik segítették a munkámat. A hobbimból mára egy élet cél lett. Jelen pillanatban a DSF (Dead Street Family) csapat MC-je ill. Grafikusaként tevékenykedem

tovább

Do not cross Szavazatok: 0 Szavazok

Do not cross

Műfaj: pop / rock

A Do Not Cross együttes 2009 március végén alakult egy túl jóra sikeredett szülinapi buli után. Először Így alakult meg a D.N.C. nevű elvetemült zajgép mai formációja. 2010 nyarán elkészült TUCSON cím első demo CD-nk 4 saját számmal.2010 márciusában volt szerencsénk fellépni a the Grenma és a the Idoru zenekarok előtt a kalocsai Barlang sörözőben. 2011 januárjában a banda csatlakozott a Rocktusa...

tovább

Dodgem Szavazatok: 17 Szavazok

Dodgem

Műfaj: pop / rock

Zenekarunk 2007-ben alakult. Elsősorban pop és rock slágereket, jazz-rock feldolgozásokat játszunk, de funky és jazz is gyakran szerepel műsorunkon, és természetesen saját számok is.
Szeretnénk ismert - és a szakma által is elismert - zenészekké válni, és hogy a zene felnőtt korunkban is az életünk része legyen.
A zenekar tagjai:
Molnár Aliz - ének (11)
Kelemen Bella - ének (14)
Kaszás Kornél -...

tovább

Dörzs Szavazatok: 0 Szavazok

Dörzs

Műfaj: pop / rock

Mindenki dögunalmas sablondumákat ír ide. Én megkímélnélek benneteket ettől.

tovább

Downrage Szavazatok: 20 Szavazok

Downrage

Műfaj: metál

2011 elején alakultunk, kezdetben klasszikus oldskool thrash és hardcore hatásokkal amit idővel a saját arcunkra formáltunk. Ebből született meg az a modern felfogásu thrash/hardcore egyveleg amit több dallamos és kevesebb progresszív hatás ér. A tavalyi év folyamán rögzítettük első lemezünket Human Recession címmel ami teljes egészében meghallgatható és letölthető ingyen a bandcampről vagy a facebookról.

tovább

dr. Sala Árpád TRIO Szavazatok: 1 Szavazok

dr. Sala Árpád TRIO

Műfaj: pop / rock

1983 - március 26-án született Szegeden.
1998 - Első saját zenekar: Dark Corner, amely klasszikus értelemben vett punk feldolgozásokat játszott.
2003 - A kiskunhalasi Krém együttes - városi szinten sikeres zenekar - frontembere.
2004 - Otthoni stúdiójában elkészíti első önálló lemezét, a SALA ÁRPÁD 2004-et.
2006 - A Peacetones zenekar alapítójaként létrehozta a számára leginspirálóbb formációt....

tovább

Dreamer Szavazatok: 4 Szavazok

Dreamer

Műfaj: hiphop / reggae

Ceh David vagyok és rap zenével foglalkozom, kb több mint egy fél éve, erre jutottam....

tovább

Driftmill Szavazatok: 45 Szavazok

Driftmill

Műfaj: pop / rock

A Driftmill 2009-ben alakult, jelenlegi felállásában 2013 januárja óta Domonkos Csenge dobol, Páger Levente gitáron, Scheiling Ákos basszusgitáron játszik, énekese Vercz Orsi. A zenekari tagok igen szerteágazó zenei ízlése és az általuk a zenekarba hozott hatások miatt sem egyszerű bármely zenei stílusba sorolni amit művelünk, egyes meglátások szerint art rock, mások némi elektronikával és jazz-zel...

tovább

Dryvia Szavazatok: 0 Szavazok

Dryvia

Műfaj: metál

Egri gyökerű, metal/core/screamo/post-rock elemekből építkező, fiatal banda.

tagok:
Zagyva Zoltán
Petrényi Dániel
Szabó-Mag Balázs
Barabás Levente
Boros Bence

tovább

Drywing Szavazatok: 107 Szavazok

Drywing

Műfaj: jazz / kísérleti

Saját intuíciókon alapuló kísérletezés jellemzi zenénket, melyben modern műfajok ötvöződnek némi elektronikával. Kísérletezésünkben a közösen alkotott zene a szempont. Dinamikai határok feszegetésére, mélységek és magasságok bejárására törekszünk.

Sütő Balázs - fuvola, effekt
Gyöngyösi Gergő - basszusgitár
Müller Tamás - dob

(A felvételen: Neszmélyi Imre - basszusgitár, bőgő)

tovább

Duke Bluebeard Szavazatok: 7 Szavazok

Duke Bluebeard

Műfaj: pop / rock

21 éves énekes-dalszerző srác szólóban, aki kb. 2008 óra írja fent-lent dalait.

tovább

Early Morning Vision Szavazatok: 64 Szavazok

Early Morning Vision

Műfaj: metál

A stílusunkról nehéz lenne beszélni, mert zenei ízlésünk határtalannak mondható, és ez hatással van az általunk kreált hangokra, ütemekre, hangulatokra.
Mindezt instrumentális formában!

Grizner Tamás "Kex" - guitar
Szerdahelyi Zoltán "Zozi" - guitar
Csontos András "Distro" - bass
Szécsényi Ádám "Szécs" - drums
https://www.facebook.com/earlymorningvision

tovább

Éberálom Szavazatok: 20 Szavazok

Éberálom

Műfaj: pop / rock

Az Éberálom zenekar egy alternatív rock stílusú, saját számokat játszó budapesti zenekar, amely 2008 novemberében alakult.

tovább

ÉdesKeserű Szavazatok: 24 Szavazok

ÉdesKeserű

Műfaj: pop / rock

azt játsszuk, amit szeretnénk

tovább

Effekt Szavazatok: 28 Szavazok

Effekt

Műfaj: metál

Sziasztok!
Az Effekt zenekar idén 20 éves!
Szeretnénk bemutatkozni. Az EFFEKT zenekart a Holdosi ikrek alapították 1994.-ben. A zenekar egy gyerekkori álom megvalósulása,jelenleg is az ő zeneszeretetük,hitük,fanatizmusuk tartja életben. Az idők folyamán elkészült kilenc album (demo) saját számokból és készül a tizedik. A zenekar fennállása során csak magyar zenét játszott/játszik. Jelenleg jobb,mint...

tovább

Elkövetők Szavazatok: 63 Szavazok

Elkövetők

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok, 4 éve foglalkozunk komolyabban a zenével, szeretjük amit csinálok. Ez tölti be a mindennapjainkat sok fellépésünk volt már össze vissza városokban. Pontosan 1 hónapja elkészült egy új klippünk, és szeretnénk hogy minél többen megismerjenek minket.

tovább

Emulzió Szavazatok: 142 Szavazok

Emulzió

Műfaj: hiphop / reggae

Az Emulzió zenekar 2012-ben alakult(Várpalota) kevésbé ismert zenekarokban kipróbált zenészekből. A dobok mögött Farkas Máté, basszusgitározik Rózsás Kristóf, a gitárt Séra Zoltán pengeti, a mikrofonok mögött pedig énekel Veller Andrea és rappel Hublik Tibor.
Hamar összerázódott a csapat, egy koncertnyi repertoárral felkészülve. Zenénkkel nem csak a fiatalokat célozzuk meg, minden korosztály...

tovább

Én és a Többiek Szavazatok: 29 Szavazok

Én és a Többiek

Műfaj: pop / rock

Sziasztok!

Mi vagyunk az Én és a Többiek nevű zenekar Nyíregyházáról. A banda 2009-ben alakult meg, és a kezdeti kisebb változások után az akkori formáció majd 2 évig zenélt együtt. Azóta több tagcserét is megélt a zenekar, jelenlegi formája idén februárba vált véglegessé. Koncertezni jelenleg Nyíregyháza és vonzáskörzetében szoktunk, de megfordultunk már Budapesten is.
Íródtak saját dalok, amik...

tovább

End of Paradise Szavazatok: 29 Szavazok

End of Paradise

Műfaj: metál

A End of Paradise zenekar 2008 nyarán látott napvilágot, úgy, ahogy általában alakul egy zenekar.
Egy másik zenekarból kiválik pár tag, hogy a saját útjukat járják.
Itt sem volt másképp.
Az első évben a kezdeti felállással megszületett egy kislemez, majd kisebb nagyobb koncertek és tagcserék után rá 2 -3 évre lett rögzítve egy nagylemez (Ne add fel - 2011).
Közben azért nem állt meg az élet,...

tovább

Endorphin Lab Szavazatok: 13 Szavazok

Endorphin Lab

Műfaj: pop / rock

Csak saját szerzeményeket játszó, pop-rock irányvonalú, Budapest központú zenekarról van szó. Célunk, hogy minél több embernek megmutathassuk magunkat és hatással legyünk rájuk.

Sziklai Zoltán - basszusgitár, ének
Kis Dávid - gitár, vokál
Hermán Dominik - dob

tovább

EstHajnal Szavazatok: 36 Szavazok

EstHajnal

Műfaj: világzene

Az miskolci EstHajnal Zenekar 2011-ben kezdett ezzel a felállással koncertezni.

A zenészek más- más formációkban már évek óta zenélnek együtt, különböző stílusokban, a klasszikus zenén keresztül, a jazz, az unergroundon át a folk-rockig.

Népdalokat dolgozunk át különböző stílusokban.

A 2012-es év koncert sorozat sikere megerősített minket abban, hogy a népdal érték a mai emberek számára, még ha...

tovább

Ethno Darwin Szavazatok: 24 Szavazok

Ethno Darwin

Műfaj: jazz / kísérleti

Csapatunk a barlangi ember ősi dobbanásaitól a legfejlettebb űrkikötő csikordulásáig igyekszik a hangokat befogni, értelmezni, szubjektív rendszerek alapján csokorba foglalni, ezzel erősítve azt a felfedezésünket, hogy a világegyetem mellett a tudatunk is igyekszik tágulni.

Busák Attila - ének, gitár
Réti András - basszusgitár, nagybőgő, vokál
Süle Ferenc - dobok, ütőhangszerek
Rónaszegi Elek...

tovább

Ex-Creations Szavazatok: 15 Szavazok

Ex-Creations

Műfaj: pop / rock

2013 őszén alakult a zenekar, főként a Kőbányai Zenei Stúdió tanulóiból. Modern rock-nak mondanám a zenét amit játszunk. A formáció még jelenleg is alakulóban van!

tovább

eXtensive Szavazatok: 56 Szavazok

eXtensive

Műfaj: pop / rock

Sziasztok!

Mi az eXtensive zenekar vagyunk, 2012 nyarán alakultunk és pop-rock/pop-punk zenét játszunk.
Az együttes három tagból áll:

Héjja Krisztián (ének-gitár)
Horvay Máté (basszusgitár-vokál)
Dolmán Attila (dob)

Alakulásunk óta megjártuk Budapest ismertebb helyeit, illetve 2013 végén és 2014 elején már vidéken is adtunk koncertet kisebb klubokban. A Dürer Kertben 2012. október 30-án a...

tovább

Eznemjazz Szavazatok: 2 Szavazok

Eznemjazz

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2011-ben alakult Esztergomban, Sütő Balázs basszusgitáros, és Papp Lajos (ex-Graveyard at Maximum) kezdeményezésére, akikhez később Szőke Miklós Márk dobos csatlakozott.
Az első évben a próbák során többnyire feldolgozásokat játszottak. 2012 tavaszára sikerült összeállítaniuk saját számaikból álló koncertanyagukat, amivel a sorozatos fellépések is kezdetét vették. Aktívan koncerteznek...

tovább

Face Today Szavazatok: 0 Szavazok

Face Today

Műfaj: pop / rock

Mi egy székelyudvarhelyi alternatív rock, punk rock zenekar vagyunk. 2010-ben kezdtünk együtt zenélni és a jelenlegi dobosunk 2011 óta tagja a zenekarnak. Négy tag alkotja: Butu Arnold(ének, gitár), Siklódi Bátor(basszusgitár), Lukácsi Előd(gitár), László Péter(dob).

Erdély szerte sok helyszínen léptünk fel a kis bároktól a nagy fesztiválokig, voltunk a Quimby, a Kistehén és az Intim Torna Illegál...

tovább

Fakapoe Szavazatok: 149 Szavazok

Fakapoe

Műfaj: hiphop / reggae

.:Szeged:.

tovább

faminehill Szavazatok: 18 Szavazok

faminehill

Műfaj: metál

A miskolci faminehill 2013. februárjában alakult melodic hardcore zenekar.
2013. júliusában megjelent első kislemeze "the heart is the strongest bone" címmel.
Azóta túl van egy énekescserén, bővült a csapat egy gitásossal és 2014. március 20-án debütált az új felállással a Journey Alone című dal!
Jelenleg koncerteznek és az új EP-n dolgoznak, mely 2014 végére várható.

tovább

Fatal Error Szavazatok: 11 Szavazok

Fatal Error

Műfaj: pop / rock

Mi vagyunk a Fatal Error zenekar, egy budapesti-ceglédi 5 tagú rock and roll formáció. A zenekar átlagéletkora 20 év, ennek ellenére járjuk az országot egész évben, előzenekaroskodtunk már nagyobb együttesek előtt (pl: Fish!, Punnany Massif, Alvin és a Mókusok.. stb), eddig három kislemezünk jött ki, és folyamatosan születnek az újabb és újabb saját számok. Ha a számok alapján van kedved, akkor nézz el...

tovább

Feelan'trope Szavazatok: 40 Szavazok

Feelan'trope

Műfaj: hiphop / reggae

A Feelan'trope a hiphop, jazz, pop, rock és a funky zenei stílusait ötvöző élőzenés formáció. 2013 nyarán alakult, majd végső felállása 2014 elején jött létre. Az alapötletet az ATF hiphop trió számainak élőzenés átdolgozása adta, melyekből öt továbbra is fellépő számaink közt szerepel.

2013 szeptemberében első nyilvános szereplésünkért - a több, mint száz produkciót felvonultató Antré...

tovább

FEELTER Szavazatok: 15 Szavazok

FEELTER

Műfaj: metál

3 éve alakult kezdetben, klasszikus rock, mostanra kiforrott Modern Hard Rock-ot játszó zenekar vagyunk.
Igyekszünk a közönségnek a legtöbbet adni egy koncerten, nem csak hangzásba, látványban is !

A zenekar 5 tagból áll.

Szegedi Ricsi - Ének
Koppendorfer Ádám - Gitár
Rózsa Domonkos - Basszusgitár
Ludescher Nimród - Gitár/Vokál
Dózsa Áron - Dob

tovább

Fénykorom Szavazatok: 7 Szavazok

Fénykorom

Műfaj: pop / rock

2012 óta szorgoskodó 4 tagú kalocsai zenekarunk gitár alapokra építkező, szintivel, és hangulatokat közvetítő szövegekkel megbolondított zenét játszik. A zenekar tagjainak különböző zenei ízlése legnagyobb örömünkre remek találkozóponthoz érkezett zenénkben. Így a folyamatos otthoni felvételkészítés gyakorlatilag a dalok keletkezésével egy ütemben zajlik.

Oláh Gábor - gitár
Lehr Attila - ének,...

tovább

Férfias Férfiak Szavazatok: 9 Szavazok

Férfias Férfiak

Műfaj: pop / rock

A Férfias Férfiak egy budapesti zenekar. A zenekar baráti zenélésekből indult, két gitárral, mindenféle tervszerűség nélkül. Ahogy jöttek a saját zenei ötletek, úgy nőtte ki magát zenekarrá új tagok bevonásával a névnélküli duó.
A repertoár nagy részét a saját dalok adják, de a feldolgozásokba is igyekszünk valami egyediséget vinni. A tagok lakóhelye kapcsán – az amúgy rendkívül nehezen...

tovább

Flúg Szavazatok: 58 Szavazok

Flúg

Műfaj: metál

Száraz adatok, semmitmondó szavak helyett, szóljon a zenénk, abban benne van minden, amit tudni kell rólunk! :)

tovább

Folkish Szavazatok: 75 Szavazok

Folkish

Műfaj: világzene

A zenekar magyar népdalokat szólaltat meg különleges hangszerek, izgalmas harmóniák kíséretében.

A Folkish Zenekar 2013 januárjában alakult zalaegerszegi zenészekből. Zenénk alapját azok a különleges, kevésbé ismert népdalok adják, melyeket sajátos ritmusuk vagy dallamviláguk miatt megszerettünk. A dallamokat a népdalgyűjtések archív felvételeiből tanuljuk, de saját értelmezésünkben szólaltatjuk...

tovább

Francia Kapcsolat Szavazatok: 31 Szavazok

Francia Kapcsolat

Műfaj: pop / rock

Bonjour!

A Retro School Band-ből Andor (basszusgitár, vokál) és Balázs (gitár, vokál) közösen rögzítették ötleteiket otthon majd később studioban felvették az anyagot. Eközben egy régi barát felbukkanása megoldotta a dobos problémát (Csertő István). A demók meghallgatása után a kiszemelt billentyűs emberünk (Vastag Richárd) is igent mondott a tagságra.
Így megalakult a zenekar! Juppíííí! De mi...

tovább

FUNKorporation Szavazatok: 45 Szavazok

FUNKorporation

Műfaj: pop / rock

A Funkorporation együttes 2011ben alakult Kolozsváron. Annak ellenére, hogy relatív fiatal az együttes több mint 100 koncertet adott Erdély szerte kis kávézóktól el egészen nagyobb fesztiválokig. 2012 májusában megnyerték a Médiabefutó ének-zene kategória fődíját, augusztusban nagysikerű koncertet adtak a Félsziget fesztiválon, novemberben lettek a TIMAF (Transilvania International Art and Music...

tovább

Funkstarr Szavazatok: 2 Szavazok

Funkstarr

Műfaj: hiphop / reggae

Funkstarr

A zenekar története egészen 2001-ig nyúlik vissza, amikor Baggio megalapította első zenekarát a Shotgun formációt. Ebben a kezdetektől társa volt Drazor, akivel először a rock alapokra épülő szókimondó szövegű hip-hop műfajában tevékenykedtek. Tehetségüket a szakmában is értékelték, így évekig rendszeres vendégszereplők voltak Ferenczi György jammeléseinek a Jelenben és az Old Man’s-ben,...

tovább

Funkydz Szavazatok: 28 Szavazok

Funkydz

Műfaj: pop / rock

A „Funkydz” egy budapesti pop/acid jazz/funky zenekar, mely 2010 szeptemberében állt össze először, majd 2013 januárjára érte el jelenlegi formáját. A zenekar repertoárjának kiemelt részét a saját zenei világunkra áthangszerelt, lendületes acid jazz-funky-r'n'b feldolgozások alkotják gyakran improvizatív elemekkel kiegészítve, néhol váratlanul akár egy szempillantás alatt dögös-soul vagy latin...

tovább

Garázs 39 Szavazatok: 22 Szavazok

Garázs 39

Műfaj: pop / rock

A Garázs 39, 2011-ben alakult. Nevünket kezdeti próbahelyünkről vettünk, ami nem volt más, mint a 39. számú garázs.
Négy fő teszi ki a zenekart. Ének, gitár, basszusgitár és dob. Valamint egy mindenes ember (road) és két fotós segít nekünk.
Zenénk stílusa a klasszikus értelemben vett rock irányzat, néhol szókimondó szövegekkel, de a kulturált fellépést megőrizve.
Témájában főként a motoros, bulizós...

tovább

Gentlemen Szavazatok: 40 Szavazok

Gentlemen

Műfaj: pop / rock

A banda megalakulása kb 2011 december végére datálható, szóval egy igen új együttesről van szó. Innentől kezdve Gentlemenként vagyunk jelen. A banda 4 tagot számol, akik régóta oda vannak a rock és metál különböző ágai iránt. A számaink több stílus elemeit is vegyítik mivel a tagok is elég sok műfaj iránt érdeklődnek.

tovább

GET Free Szavazatok: 92 Szavazok

GET Free

Műfaj: pop / rock

A Get Free együttes 2010 májusában alakult.
Sok számírás után kezdtünk el koncertezni, ám nem nagyon találtuk meg a közönségünket. 2014-ben új formációban, új műfajt képviselünk, igaz a dalok a régiek.
Hivatalosan szövegcentrikus pop/rock zenét játszunk.

tovább

GO PLASTIC! Szavazatok: 0 Szavazok

GO PLASTIC!

Műfaj: pop / rock

" Minden lépés koppanásában, minden esőcsepp földre hullásában, vonatok kattogó zajában mind ott van a zene. Nem szabad keresni, ha kell, majd megtalál. Akár egy autó irányjelzőjének pattogása is lavinaszerű gondolatokat ébreszthet. "

Ezek az érzések és gondolatok a GO PLASTIC! legfõbb mozgató rugói. Igyekszünk hitelesen átadni egyéni élményeinket a külvilág felé, mely élményeket a zene...

tovább

Godgiven Szavazatok: 107 Szavazok

Godgiven

Műfaj: metál

A budapesti bázisú Godgiven 2012 januárjában alakult, modern groove-okkal felvértezett hardcore/metálbanda. Bemutatkozása és belföldi fellépéseinek indulása 2012 tavaszán volt esedékes, azóta olyan bandákkal, mint a Stonedirt, a Room Of The Mad Robots és a Grand Mexican Warlock, illetve sikerült eljutni Szerbiába is a Blind Myself előzenekaraként.

2012 őszétől még komolyabb koncertkörútra indult a...

tovább

Green Spirit Szavazatok: 24 Szavazok

Green Spirit

Műfaj: világzene

We pour rum into the coffee - ír népzene kis csavarral

Hangszerek: hegedű, fuvola-furulya, cselló, bodhran, gitár-ének-szájharmonika

tovább

Grinders Rock&Roll band Szavazatok: 27 Szavazok

Grinders Rock&Roll band

Műfaj: pop / rock

2013 Őszén alakult Pécsett, nagy múltú zenészekből álló zenekarral, elsősorban R&R, R&Blues, Rock, műfajban tevékenykedünk. Célunk a szórakoztatás, és meggyőződésünk, hogy ez a zenekar manapság hiánypótló. Ezt bizonyítják a rendszeres telt házas koncertek ahol a tánc szinte kötelező...

tovább

Gross Szavazatok: 13 Szavazok

Gross

Műfaj: hiphop / reggae

Komolyabban 2011 elején kezdtem el foglalkozni a rap zenével(1996-ban kezdtem el hallgatni) előtte is készítettem pár zenét az öcsémmel és egy barátunkkal,de azokat még nem stúdióban,ezért úgy gondoltam,hogy azok a dalok még nem ütik azt a szintet,hogy másoknak is megmutassam. Inkább a valóságalapú dalokat szeretem,aminek a szövege elgondolkodtat,ezért többnyire a magánéletemből merítek ihletet,meg amik...

tovább

Gutenberg halott Szavazatok: 106 Szavazok

Gutenberg halott

Műfaj: pop / rock

Alter, rock, pop, metál, satöbbi.
2005 óta, változó összetételben.
Három demó.
Készül a kis költségvetésű nagylemez,
alant pár dal róla.

tovább

H.O.D Szavazatok: 2 Szavazok

H.O.D

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok ,H.O.D -vagyunk reméljük bejön a zenék
písz

tovább

Halalnihil Szavazatok: 1 Szavazok

Halalnihil

Műfaj: jazz / kísérleti

Az ország egyik legszélsőségesebbnek mondott előadója, hangzásilag, és szövegileg is egyaránt. Iszonyat hangosság, végtelekig elmenő tartalmak, és arcba mászó előadásmód. Míg a legtöbb kísérleti zene befelé fordulósabb, burkoltabb, és 'művészkedő', addig a Halalnihil egy lecsupaszított, agresszív, és verbális előadó. A project leginkább a Harsh Noise / Power Electronics műfajokba illik bele,...

tovább

Handout Szavazatok: 312 Szavazok

Handout

Műfaj: metál

A banda Handout néven 2013. március 9-től létezik, miután a szegedi „1212” elnevezésű rendezvényen bemutatkozó koncertjével pályafutását megkezdi. Ekkoriban a csapat négy tagot számlál: Bene Balázs – basszus gitár, Busa Balázs – gitár, Lele Gergő – ének, Virág Levente – dobok. A kezdeti zenei paletta tartalma hamar gomba módjára kezd szaporodni, hála a banda lendületének, szorgalmának és a zene iránt...

tovább

Hardcore Provokators Szavazatok: 7 Szavazok

Hardcore Provokators

Műfaj: hiphop / reggae

A zenekar ötlete 2011 nyarán pattant ki Horváth Norbert és Benkovics Gábor fejéből. Lassanként elkezdtek íródni a dalok, melyek végleges formájukat, körülbelül fél év elteltével, a harmadik tag, Mihály Ákos, belépésekor nyerték el. Folyamatos próbák kezdődtek, majd 2013 februárjában stúdióba vonult a trió, hogy első hanghordozóját felvegye, melynek címe Trendgyilkosok.

tovább

HaSzüNa Szavazatok: 67 Szavazok

HaSzüNa

Műfaj: pop / rock

A Haszüna zenekar 2006 -ban alakult "Halvaszületett Nagypapák" néven. Tagjai alapos kiválasztódás után egész Nyugat-Dunántúlról verbuválódtak. A zene hangzásvilága a 6 kreatív tag koprodukciójából kristályosodott ki, ezért egyetlen stílushoz sem köthető, viszont a legtöbb zenei stílusba belepiszkál. Mindezt sajátos gátlástalansággal, néhol ironikusan, néhol humorosan teszi.

tovább

HegyiTibi Szavazatok: 10 Szavazok

HegyiTibi

Műfaj: hiphop / reggae

13 éves voltam, amikor elkapott az ütem. Azóta a magyar hip hop szerelmese vagyok, és ugyancsak azóta bennem él a vágy, hogy én is képviseljem a műfajt saját zenéimmel. Így már lassan 10 éve a mindennapjaim része, hogy szövegeket írok, ütemeket próbálgatok, vagy csak egész egyszerűen rapelgetem a kedvenc dalaimat. 3 éve sikerült pályára kerülnöm, megjelent első számom, és ez után már nem volt...

tovább

Heidrich Roland & Kobza Vajk Szavazatok: 14 Szavazok

Heidrich Roland & Kobza Vajk

Műfaj: jazz / kísérleti

Keleti ihletésű, mégis a nyugati kultúrába ágyazott zene, az ihlet, a csend és a nyugalom oltárán. Zsigeri ősdallamok és rögtönzött muzsika szólal meg a MindensÉg szellemével harmóniában.

Heidrich Roland - 8-húros bundnélküli gitár, 16 húros - fémhúros gitár
Kobza Vajk - oud, gusli

Info: www.facebook.com/kobzavajkofficial

tovább

Helo Zep! Szavazatok: 24 Szavazok

Helo Zep!

Műfaj: pop / rock

Hangosak,gyorsak és szépek vagyunk.

tovább

Hey Jenny! Szavazatok: 1 Szavazok

Hey Jenny!

Műfaj: pop / rock

A Hey Jenny! egy 2010-ben alakult, kizárólag saját számokat játszó, budapesti rockzenekar. A tagok átlag életkora 18 év. Hangzásukban a rock és a modern elektronikus zene keveredik, dallamos ének szólamokkal. Eddigi pályafutásuk során több budapesti klubban megfordultak már és nagy sikerrel léptek fel Kapolcson a Művészetek Völgye Fesztiválon, továbbá az első Babel Sound Fesztiválon.

Tagok:...

tovább

Hidegzuhany Szavazatok: 2 Szavazok

Hidegzuhany

Műfaj: pop / rock

2010 óta működik és továbbra is fog a banda.
Jártunk kis helyeken-nagy helyeken, csúnya környéken, szép környéken és mindenhol hirdettük ezt a "pop-punkrock" -féle stílusunkat, amitől a világért se válnánk meg. Talán a világért lehet, de ki tudja?..

tovább

História Szavazatok: 3 Szavazok

História

Műfaj: pop / rock

2005 decemberében alakult a felvidéki Naszvadon a História, blues-rock zenekar. Alapítók Ágh Attila-gitárok és Lábszky Olivér-ének. További tagok : Haris Csaba-basszer, Nagy Csaba-dobok, Holop Szilveszter -billentyűk, Tornóczi Tibor -herfli.

tovább

Holdárnyéktánc Szavazatok: 22 Szavazok

Holdárnyéktánc

Műfaj: világzene

A Holdárnyéktánc duo 2008 nyarán alakult Molnár Áron és Laci István által. Akusztikus, instrumentális zenét játszanak, mely a két gitáron (akusztikus/klasszikus) alapul, a témákat csendes, meditatív, helyenként népies elemekkel fűszerezve. A dalok a természetről, érzelmekről szólnak, nagy figyelmet hagyva a zene mély, titokzatos, különleges hangulatának.

Molnár Áron - akusztikus gitár
Laci István -...

tovább

House of Grooves Szavazatok: 11 Szavazok

House of Grooves

Műfaj: pop / rock

A House Of Grooves egy 2011-ben alakult rock zenekar, mely a '70-es évekbeli rock, pszichedelikus rock által inspirált utat követi. A zenekar kezdetben kizárólag feldolgozásokból álló repertoárral dolgozott (Jimi Hendrix, Led Zeppelin...), majd később fokozatosan érkeztek a saját dalok. Így közel másfél éves "együttlét" után született az első,”Desire” című demó EP, ami 2013 márciusában...

tovább

HungaRiddim Szavazatok: 281 Szavazok

HungaRiddim

Műfaj: világzene

Helló! Bemutatkozik a HungaRiddim zenekar

Fiatal zenekarunk 2011. márciusa óta működik. Célunk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható, mégis sokszor hallgatható zenét hozzunk létre.

Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhattok velünk, de jártunk már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.

Zenei stílusunk leginkább reggae-s, ska-s, néhol...

tovább

I Told U Szavazatok: 83 Szavazok

I Told U

Műfaj: metál

2011 tavaszán alakultunk Mohácson. Stílusunk leginkább a dallamos énekkel kevert rap,groove metal-ként határolható be. A zenekart korábban más-más helyi zenekarokban is megfordult régi barátok alkotják: Budai Tibor szöveges (ex No Regret), Harich Gábor gitáros/énekes (ex Solar Scream) és Told Zoltán (ex Reason of Death) dobos. A kezdetekkor még basszusgitáros nélkül felálló csapatunk a közös kedvencek...

tovább

Ide Gen Szavazatok: 42 Szavazok

Ide Gen

Műfaj: metál

A 2008-ban feloszlott gothic/folk metalt játszó Black Leaves és az egykori trash/death Raiden tagjaiból alakult a csapat 2009 szeptemberében.
Az első demo 2010-ben került felvételre, Demo-No-Cracy címmel. A következő anyag egy teljes album lesz, melyből négy dalt feldemóztunk, de még keverés alatt áll.

Sok kisebb klubkoncert mellett többször felléptünk a Fekete Zaj fesztiválon, illetve voltunk az...

tovább

Idill of Chaos Szavazatok: 99 Szavazok

Idill of Chaos

Műfaj: pop / rock

Sziasztok!

Az Idill of Chaos zenekar vagyunk Martfűről! A stílusunk körülbelül a Goth 'n' Roll műfajba sorolható, bár nem igazán szeretem magunkat jellemezni ilyen téren. A zenekarunk tagjai:

Franky Deadshine - Ének
Kulik Csaba - Szólógitár
Bácsmegi Norbert - Ritmusgitár
Fehér Attila - Basszusgitár
Habranyi Dávid - Dob

tovább

ImprOmptu Szavazatok: 12 Szavazok

ImprOmptu

Műfaj: pop / rock

Eredetileg egy színjátszócsoport szereplői voltunk mindannyian, több darabban is zenéltünk együtt, jóformán ebből nőttünk ki. Természetesen csak saját szerzeményeket játszunk. Emiatt is alakultunk meg, hogy azokat a dalainkat, amelyeket már régóta énekelgettünk együtt, megcsináljuk, meghangszereljük "rendesen" is. Csak akusztikus hangszereken játszunk, ez többek között amiatt jó, hogy ha...

tovább

Incite Passion Szavazatok: 7 Szavazok

Incite Passion

Műfaj: metál

A zenekar 2010től működik e néven, korábban 2évig "Bullet Trash"-ként 3fős zenekarként különböző rock és metál feldolgozások ill. saját számokkal működött. 2009ben 3.helyezés a Metal school tehetségkutatón stúdió időt biztosított, a felvételek elkészítése után az új névvel és +1 gitárossal folytattuk, később a basszusgitár posztra érkezett egy újabb tag, a korábbi pedig énekesként szolgálja...

tovább

INERCY Szavazatok: 60 Szavazok

INERCY

Műfaj: metál

Modern ÉNEKLŐS!!! metal/metalcore zene Borsodból, Miskolcról!
2013.03.27-én jelent meg a neten a társaság első EP-je, mely elérhető a youtube-n ill. a facebook oldalunkon. Ezt követően 2014.január 15-én egy split lemez kiadására került sor, melyet a Standby Gravity zenekarral készítettünk.Természetesen folyamatosan koncertezünk és szeretnénk megragadni minden lehetőséget, hogy még több emberhez...

tovább

Infinity Szavazatok: 28 Szavazok

Infinity

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar 2011 nyarán azzal a gondolattal állt össze, hogy műfaji korlátok nélküli, de könnyen befogadható dallamvilággal rendelkező, szabad szellemű instrumentális zenét alkosson. Egyediségüket a ritmusok és a harmóniák színességével érdekesen kapcsolódó improvizatív játékmódjuk tükrözi! Dinamikai tartományuk is rendkívül széles skálán mozog.

Héjja Katalin - Billentyű
Bartók Máté - Szaxofon
Tury...

tovább

InFusion Trio Szavazatok: 163 Szavazok

InFusion Trio

Műfaj: pop / rock

Az InFusion Trió 2011 decmberében alakult.
A trió tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly és könnyűzene terén egyformán jártasak.
A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével ( Elektronikus hegedű, Elektronikus Cselló, Elektronikus Dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) ,saját szerzeményeket ,népdal átdolgozásokat ésa rádióbkból is már jól ismert slágereket szólaltat meg...

tovább

Inpersonae Szavazatok: 24 Szavazok

Inpersonae

Műfaj: metál

Az Inpersonæ 2011 óta működő budapesti rock-metal zenekar. Zenéjük hallatán a legtöbbeknek a progresszív jelző is beugorhat, elsősorban a meglehetősen összetett dalszerkezetek és ritmikai megoldások miatt. Riffközpontú muzsikájukhoz technikás gitárszólók, nagyívű énekdallamok és irodalmi igénnyel megalkotott, magyar nyelvű dalszövegek társulnak. 314 című, 2012-ben rögzített, saját készítésű demójuk az...

tovább

J Ö R N A K E Szavazatok: 58 Szavazok

J Ö R N A K E

Műfaj: pop / rock

Hallo everybody! We are JÖRNAKE!
We got to know each other at our common workplace and have founded our band in 2012. Caused by the fact that we have different nationalities most of our songs are in english.
We want to use this possibility to show you what we do and hope you´ll like it - ...and live we are even better!! ;-) So please vote vote vote! Hajra!!!! :-D

Jörn: Singer, Guitar
Janos:...

tovább

JaJa Szavazatok: 246 Szavazok

JaJa

Műfaj: pop / rock

A JaJa zenekar egy elsősorban József Attila verseit feldolgozó, de egyre több saját dallal is rendelkező trió. A zenekarban egy ének, egy cajon és egy akusztikus gitár található, amely zenei egyszerűséget és könnyen emészthető dallamokat eredményez.

A zenekar tagjai már több éves zenei háttérrel rendelkeznek. Kormos Katalin Kitti, az együttes énekese már egészen kis korától kezdve énekel, fellépett...

tovább

Jana Szavazatok: 97 Szavazok

Jana

Műfaj: hiphop / reggae

Leírtam már sok mindent, a fájdalmas témákban,
Kapom is az oltást, hogy próbáljam vidáman.
Látni a dolgokat, és vigyorogni végig.
Eltűrni a mocskot, jópofizni mindig.
De az nem én vagyok, csak egy mesterséges valaki,
Aki egy másik ember miatt próbálna megváltozni.
Nem fogok behódolni, soha nem is tettem,
Felvállalom mindazt, amit elkövettem.
Nem vagyok rá büszke de hát így hozta az élet,
Tíz...

tovább

Jerusalem Express klezmer Orchestra Szavazatok: 0 Szavazok

Jerusalem Express klezmer Orchestra

Műfaj: világzene

7 főből áll a formáció. Billenytű, ének, dob, basszus, csello, violin, klarinét

tovább

Johnny & Dep Acoustic Szavazatok: 0 Szavazok

Johnny & Dep Acoustic

Műfaj: világzene

2012 tavaszán alakult utcazenész formáció vagyunk. 2012 nyarán egy 5 hetes Európa körúton voltunk és utcazenészként megtettünk 4600 km-t. Néhány nagyobb város ahol jártunk: Prága, Amszterdam, Genf, Lyon, Marseille, Velence...Az utunkat az utcán megkeresett pénzből finanszíroztuk, az elejétől a végéig. 2013 szeptemberében kiegészültünk egy gitárossal azóta trióban nyomjuk.

tagok:
Bajai Attila...

tovább

Jolly Jackers Szavazatok: 1 Szavazok

Jolly Jackers

Műfaj: pop / rock

Az ír/kelta folk punkot játszó Jolly Jackers 2013. márciusában alakult Dunaújvárosban. A kezdeti tagcseréket követően júniusban kezdett koncertezni a formáció, onnantó számítva folyamatosan játszanak az ország több pontján. A jelenlegi formáció kialakulásával egyidőben elkezdték első saját dalaiknak megírását, ezt az anyagot stúdióba vittek és első 5 számos EP-jük 2014. Március 14-én jelent meg!
A...

tovább

Jonymes Szavazatok: 24 Szavazok

Jonymes

Műfaj: pop / rock

2007-ben alakultunk 3 tagú zenekarként Mégegysört néven, de más formációban már régebb óta játszunk együtt. Ezzel a zenekarral 4 lemezt hoztunk össze (szerzői kiadás). A nevünkkel együtt (MégEgySört - M.E.S. - Jonymes...) a zenénk is folyamatosan változott, alakult (rock, alternatív rock, country rock). 2014-ben 4 tagúra bővültünk, hogy az élő hangzásunk tömörebb legyen.
Tagok:
Bacsó Attila -...

tovább

JUC Szavazatok: 0 Szavazok

JUC

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar neve JUC. A zenekar tagjai: Juc. Ennek többnyire az az oka, hogy még nem találtam meg azt/azokat a személyt/személyeket, akikkel ezt az elektronikus elemekkel gazdagított, alternatív gitárpopos zenét együtt tudnám készíteni-művelni örömmel lelkesen és maximális profizmussal. Szóval egyelőre csak Juc az iPad és a gitár...
SZeretek szokatlan hangulatú covereket készíteni kedvenceimhez,...

tovább

K a L e F Szavazatok: 105 Szavazok

K a L e F

Műfaj: pop / rock

Izgalmas színpadkép,szöveg centrikus alternatív rock zene,2 lány 2 fiú.

tovább

KARMA Szavazatok: 19 Szavazok

KARMA

Műfaj: metál

A Karma zenekar 2010-ben alakult Zalaegerszegen. Minden előadott számunk magyar nyelvű.(jelenleg a 10. saját dalunkat készítjük) Saját dalainkban keveredik a Metál-Alter-Rock stílus egy kis Rock & Roll-al fűszerezve. Dalszövegeinkben létfontosságúak az üzenetek! Zeneíráskor törekedünk az egyediségre és a profi összhangra.

tovább

Kikosho Szavazatok: 44 Szavazok

Kikosho

Műfaj: jazz / kísérleti

A Kikosho egy 2013 nyarán alakult, főleg improvizációra épüló, experimental/ambient/post-rock zenében utazó két tagú formáció ,a gitáros Kovács Gergő és a dobos Huszti Ákos vezetésével.

tovább

Kilences Terem Szavazatok: 48 Szavazok

Kilences Terem

Műfaj: metál

A Kilences Terem egy kórterem... a rockzene kikezelhetetlen lázával fertőzött ifjú és örökifjú urak lakják.
A Kilences Terem egy műterem... minden szeglete és a levegő is benne értékes relikviákat őriz, húrok, bőrök és rezek zengését, dallamokat, költői magyar szavakat.
A Kilences Terem egy lovagterem... Don Quijote szelleme, egy boldog, őrült eksztázis hatja át, amely a szélmalomharcokban sem veszti...

tovább

Kilowatt Szavazatok: 96 Szavazok

Kilowatt

Műfaj: metál

https://soundcloud.com/kilowatt-band/kilowatt-t-nj-el
https://soundcloud.com/kilowatt-band/kilowatt-a-v-gzet-rny-ka
https://soundcloud.com/kilowatt-band/kilowatt-t-letid

https://www.facebook.com/pages/Kilowatt/203068199757345

Szép estét / napot / reggelt.

Mi vagyunk a Kilowatt zenekar. Igazából a stílusunk heavy metal, de más stílusokból is merítünk. Szeretnénk intergalaktikus sztárokká...

tovább

Kímélő Program Szavazatok: 5 Szavazok

Kímélő Program

Műfaj: pop / rock

Nagyon friss, nagyon mai, vegytiszta hangzás, aktuális társadalmi problémákat feszegető, de egyértelműen megfogalmazott dalszövegek. A zenei hozzáértés nem kérdés, a csapat tagjai félelmetesen jól játszanak hangszereiken, a dallamok ütősek, fogósak, slágergyanús számokat hallhattunk, amire a nagyérdemű nem fogja kibírni ritmusrázás nélkül. Szép volt fiúk, így tovább!

tovább

KIRÁLYI PAPSÁG ZENEKAR Szavazatok: 8 Szavazok

KIRÁLYI PAPSÁG ZENEKAR

Műfaj: pop / rock

Áldás, békesség!
A zenekar 2007-ben alakult meg, teológiai tanulmányaim folyamán, Budapesten.
A zenekar neve a Bibliában megtalálható a 1Péter2;9 vers alapján született.
Legfőbb zenei irányvonalunk az elektro, örömhírrel fűszerezve.

tovább

Klajkó Szandy Szavazatok: 7 Szavazok

Klajkó Szandy

Műfaj: hiphop / reggae

Imádok énekelni és rappelni :) Ez egy örök szerelem az életemben :)
Hip hop zene kiskorom óta szerves része az életemnek :) 8 éves korom óta táncolok ebben a műfajban :) Volt szerencsém több előadóval is fellépni az évek során és a tapasztalatok és hatások fényében most összerakva ezeket kialakítottam a saját kis világom amit szívesen megmutatok a nagyvilágnak is :)
A lényeg ,hogy élvezze a közönség...

tovább

KNKRT Szavazatok: 5 Szavazok

KNKRT

Műfaj: pop / rock

A KNKRT zenekar 2010 óta létezik, Vácon alakult még Konkrét néven, azóta számtalan koncertünk volt a környéken és Budapesten is. A zenekar stílusát a magyar és külföldi alternatív és indie hagyományok határozzák meg.
Az együttes facebook oldalán megtalálható a nemrég felvett kislemez, készülőben van az első teljes album.

Tagok:
Hajdú Gergely - ének, basszusgitár
Hodovány Zsolt - gitár
Papp...

tovább

Kódolatlan Álmok Szavazatok: 105 Szavazok

Kódolatlan Álmok

Műfaj: pop / rock

A Kódolatlan Álmok öttagú formációként működik, A gitárokat Galántai Gábor és Szalók Marci pengeti, a mikrofont többnyire Kladiva Szilvi tartja kézben, a ritmust Szili András diktálja, a basszust Kása Lali bőgeti.
Dalaink közös munka eredményeként születnek. Leginkább saját számokat adunk elő, de vannak feldolgozásaink is, amiket próbálunk kicsit a saját szájízünk szerint alakítani. Nagy hangsúlyt...

tovább

Kontrolalter Szavazatok: 1 Szavazok

Kontrolalter

Műfaj: pop / rock

Röviden és velősen: egy fiatal alternatív rockzenekar, tele van élettel és energiával és szeret minden stílust kipróbálni.

tovább

Krinkle Szavazatok: 554 Szavazok

Krinkle

Műfaj: metál

A Krinkle zenekar rövid távú célja seggeket szétrúgni, hosszabb távú célja pedig MINDEN segget szétrúgni.

Tagok:
Shuey - ének
Coma - gitár
Tom - gitár
Afgán - dob
Misu - basszus

tovább

Kritikus Alvilág Szavazatok: 6 Szavazok

Kritikus Alvilág

Műfaj: hiphop / reggae

2013 óta él a formáció.
Tagok : Ova, Szil

2010 óta alakul a formáció, számos közös zene után a tavalyi évtől kezdve formációt alakítottunk, és az első albumunkon dolgozunk, az Életszerű LP-n.

tovább

Kudumba Szavazatok: 36 Szavazok

Kudumba

Műfaj: világzene

-Lakótelepi Dzsungel Zene-

Az interaktív műsorunk mellet van passzív koncert anyagunk is, azzal a céllal, hogy az európai fülnek is legyen dobzenéje.

Egy koncertnyi anyag van még a fejünkben.
A dob mellett erős a zenénkben a didgeridoo jelenléte is, de más kultúra hangszereit is szívesen használjuk:
doromb, tibeti hangtál, shekere, apito, ganza....

A videónk egy próbánkon készült...

tovább

Kustan Adam and the Szavazatok: 310 Szavazok

Kustan Adam and the

Műfaj: pop / rock

Szóval Aurél üt, Frédi fúj, na meg van a Kustán...

tovább

Long Way Szavazatok: 36 Szavazok

Long Way

Műfaj: pop / rock

Long Way zenekarunk 2013-ban alakult, pop-rock stílusú zenekarként.
A kezdeti nehézségek és tagcserék után fél éve megalakult a végleges formáció.
A téma alapvetően saját dalokra épül, az énekes-dalíró akusztikus alapgitár témájára énekdallamot és szöveget ír, melyet a zenekar hangszerel meg.

Célunk leginkább a saját zenénk által közvetített érték, ami reményeink szerint a közönségnek is tetszik....

tovább

Lost Continent Szavazatok: 79 Szavazok

Lost Continent

Műfaj: metál

Héthúrosokkal, csellóval, és törzsi dobokkal kiegészített metál banda vagyunk Budapestről.
A Lost Continent Peti és Tomi fejéből pattant ki 2007 tavaszán. Az eredeti felállás szerint Peti itt még dobolt, és a projekt „Noon” néven futott. 2007 őszétől a Noon egy gitárossal kiegészülve kezdett próbálni, eleinte feldolgozásokkal, olyan együttesek dalaival, mint a Drowning Pool, Deftones, Static-x, és Ill...

tovább

LOUD AND BLACK Szavazatok: 0 Szavazok

LOUD AND BLACK

Műfaj: pop / rock

A Loud and Black 2010. októberben alakult meg Nagykanizsán és azóta is az eredeti felállásban ( egy lány és négy fiú) működik a zenekar. A kezdetekkor feldolgozásokat játszottunk, rock világslágereket, mint pl. Metallica, Guns and Roses, Nirvana, Misfits valamint a magyar palettáról pl. Tankcsapda, P. Mobil, Road. Repertoárunk az elmúlt másfél év során gyökeresen megváltozott, előtérbe kerültek a saját...

tovább

Love From Above Szavazatok: 55 Szavazok

Love From Above

Műfaj: pop / rock

A Love From Above jellemzését kezdhetnénk a progresszív és stoner rock-os hatásokkal, a legjobban mégis az izzadt rock írja le a zenénket. Az együttes 2010-ben alakult -Josh Homme szelleme alatt -, és jelenlegi felállásában rá egy évre koncertezünk. Fennállásunk óta játszottunk már a Turbo, az olasz Soviet Soviet, a Grand Mexican Warlock előzenekaraként, továbbá a 2012-es Fekete Zaj fesztivál...

tovább

Loyal Apples' Club Szavazatok: 48 Szavazok

Loyal Apples' Club

Műfaj: pop / rock

Jelenlegi formájában a zenekar egészen frissnek mondható. A tagok - Hollai-Heiser Ádám - ének, Demeter Szilárd - basszusgitár, Galyas Marcell - dob, Megadja Gábor - gitár - a tavaly kezdtek együtt zenélni, majd idén januárban egy tagkiválást követően - műfajilag a blues rock mellett döntve - új lendülettel álltak neki a számok írásának, így repertoárjuk a rock örökzöldjei mellett most már kb. fele...

tovább

Lucrecia Protellor Szavazatok: 29 Szavazok

Lucrecia Protellor

Műfaj: pop / rock

Hello,
Lucrecia Protellor vagyok.
A zenélés azért király mert királyság van benne.
Vagyis olyan mintha egy libegő vinne oda ahova mondod. Vagy talán már repülni is tudsz.

tovább

Ludányi Tamás Quartet Szavazatok: 1 Szavazok

Ludányi Tamás Quartet

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar 2012-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének hallgatóiból. Repertoárjuk korunk jazz ikonjainak modern kompozícióiból, valamint jazz standardekből áll.
A zenekar tagjai:
Ludányi Tamás - szaxofon
Tálas Áron - zongora
Gyányi Marcell - bőgő
Benkó Ákos - dob

tovább

Lunchbox Szavazatok: 4 Szavazok

Lunchbox

Műfaj: pop / rock

Az ország leghangosabb éthordója! 100% magyar hangoskaja, rockzenei csemege! 2008 áprilisa óta etetjük zenénkkel a jó étvágyú nagyérdeműt! 2 ingyenlemez, 2 klip, rengeteg laktató koncert! Az utolsó dal után repetázni ér! Jó étvágyat!

tovább

Lynd Szavazatok: 18 Szavazok

Lynd

Műfaj: pop / rock

A Lynd egy modern, mégis a múlt esszenciájával átitatott, elektronikával megspékelt, underground-pop felállás.

A zenekar 2013 májusában mutatkozott be az A38 Hajón, azóta megjelent egy 6 számos Ep-jük, amelyről a címadó dalra készült első klipjük nem régiben debütált.

Zenekari tagok:
Vocál - Kiszner Linda
Basszus - Rembeczki Gábor
Dob - Wagner Zsolt
Gitár - Marton Péter

tovább

Magor Szavazatok: 128 Szavazok

Magor

Műfaj: metál

Név: Magor
Stílus: dallamos metalcore
Alapítva: 2007 (Jászberény)

A zenekar eddig két EP-t jelentetett meg, számos sikeres fesztivál (Rockmaraton, Hegyalja, Gyárfesztivál stb.), és klubfellépés valamint két Tankcsapda turné (Syma, Pecsa, ZP stb. helyszíneken) áll a hátuk mögött.

Két hivatalos videoklipjüket eddig közel 130 ezren nézték meg!

https://www.youtube.com/watch?v=VrDiYP3uy9Q...

tovább

maj'beszélünk Szavazatok: 16 Szavazok

maj'beszélünk

Műfaj: pop / rock

A maj’beszélünk zenekar 2011-ben alakult Szegeden négy fiatal jóvoltából, akik annyi zenét hallgattak, hogy elhitték, hogy ők is tudnak jó rock and rollt játszani.
Saját meghatározása szerint a zenekar badass pop-rockot játszik, amiből annyi az igazság, hogy igyekszünk egy énekelhető, szerethető, fiatalos, lendületes és magával ragadó mocskos pop-rockot nyújtani a közönségnek.
A folytonos koncertek...

tovább

Makkara Szavazatok: 7 Szavazok

Makkara

Műfaj: pop / rock

Kísérlei gitár looperrel és samplerrel. Filmzene film nélkül, szóló előadásban.

tovább

makrohang Szavazatok: 1 Szavazok

makrohang

Műfaj: jazz / kísérleti

jazz for metalheads

tovább

ManGoRise Szavazatok: 87 Szavazok

ManGoRise

Műfaj: hiphop / reggae

A ManGoRise reggae-pop üdítő, magyar és jamaicai patois nyelvű koktél, melyet kortyolva hamisíthatatlan élményben lehet részünk. Akik keverik, már jól ismert figurák a hazai és nemzetközi színpadokon. Bartha
Ákos Dannona és zenekara igazi karibi hangulatot varázsol a tánctérre, a reggae - dancehall ritmusok és a popzene ötvözésével.

Bartha Ákos Dannona - ének
Tilly Szandra - ének
Hermann Gábor -...

tovább

Marauders Szavazatok: 12 Szavazok

Marauders

Műfaj: metál

2012 végén alakultunk Kecskeméten, ekkor jelentettük meg első EP-nket, Self-Knowledge címmel (a felvételek a No Silence Sound Studio-ban készültek). A dalokhoz egy videóklip ( a Studio M&D munkája) és egy szövegvideó (Barták Ivánnak köszönhetően) is készült. Felléptünk nagyon sok jó magyar zenekarral (Nova Prospect, IdiotSide, AFC, The Southern Oracle, Shell Beach, Stubborn, Babes in the Wood)...

tovább

Marionette Szavazatok: 41 Szavazok

Marionette

Műfaj: jazz / kísérleti

Sanzon stílus. Énekelni már 15 éve szeretek, igazán képezni az utóbbi két évben kezdtem el a hangomat.

tovább

Mártone Netwörk Szavazatok: 165 Szavazok

Mártone Netwörk

Műfaj: pop / rock

Szűcs Márton (Marci) vagyok, 1995 óta zenélek folyamatosan, 2011 év vége óta nem volt zenekarom, viszont tudtam, hogy szeretnék egy saját bandát összehozni, mert ötletem rengeteg volt és van is a tarsolyban! Ezeket az ötleteket folyamatosan gyűjtögettem és megcsinálgattam itthon dobprogi segítségével, aztán megírtam hozzájuk a szövegeket is és végül kész lett 8-10 dal, amire azt mondtam, hogy...

tovább

MC Boston Szavazatok: 1 Szavazok

MC Boston

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok! 2013 októberében kezdtem!

tovább

MC DOG Szavazatok: 37 Szavazok

MC DOG

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok! Polgári nevem Juhász Bence, "Művész nevem" MC DOG.. Körülbelül 13 éves koromban kezdtem el a zenével foglalkozni, hobbi szinten.. Próbáltam mindent elsajátítani, a saját utamon.. Nem volt senki, aki segítsen nekem a dalszövegek megírásában, vagy akár egy zene felvételében, mindenre magamtól jöttem rá és magamat oktattam... Mára úgy gondolom nem hobbiként űzöm a Rappelést, hanem egy...

tovább

MC John Szavazatok: 4 Szavazok

MC John

Műfaj: hiphop / reggae

2003-ban kezdtem el foglalkozni a műfajjal, azóta is szüntelen kreálom a dalokat stúdiómba. Ha meg akarsz ismerni a zenémben megtalálsz. Mindig is hobbiként tekintettem a zenére, az egyetlen dolog ami mindig le tud kötni. Ha egy embernek is tetszik, már megérte nem? Szólóban szeretnék nevezni, de természetesen van "csapatom" is akikkel csapatom :) ;)

tovább

MC Try Szavazatok: 7 Szavazok

MC Try

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok!

Szegeden születtem, jelenleg is itt taposom a földet. 14 éves korom óta rappelek, lassan 3 éve.

Mindenem a zene már nagyon kis korom óta!

A zenéim többnyire lírikus témákat követnek, amik kellő érzelemmel vannak dúsítva!

tovább

Mc vmx Szavazatok: 21 Szavazok

Mc vmx

Műfaj: hiphop / reggae

Mc vmx 2010 óta rappel.

tovább

melanklon Szavazatok: 0 Szavazok

melanklon

Műfaj: pop / rock

- erdélyi egyszemélyes zenei projekt.
- nagy hatással volt rám a The Cure.
- 2 albumot, 2 EP-t és 4 videóklippet készítettem eddig.

tovább

Mellékhatások Szavazatok: 12 Szavazok

Mellékhatások

Műfaj: pop / rock

A Mellékhatások egy trió felállású alternatív rock zenekar, ebben a felállásban 2011 óta.
Energikus zene, belegondolós szövegek.

tovább

Minden Csak Átmenet Szavazatok: 29 Szavazok

Minden Csak Átmenet

Műfaj: metál

Itt nincsen bemutatkozás, nincsen köszönés, itt minden csak átmenet.

tovább

Mocskos Márka Szavazatok: 35 Szavazok

Mocskos Márka

Műfaj: hiphop / reggae

2012 Augusztusában alakult, dunaújvárosi rap / hip hop formáció, melynek tagjai: Masta'K, AadamMC, N-Dee. A formáció eddigi sikerei: 2012ben It's Rite Track Battle döntős, valamint 2013ban Told a Májkot elődöntős, szintén 2013ban OMF Track Battle győztes! 2014 Januárjában megjelent az első Mocskos Márka kiadvány, a Próbálj meg lazítani (PML) EP! Az albumon közreműködik: Joe (beatKOHO) &...

tovább

Modal Jazz 5 Szavazatok: 59 Szavazok

Modal Jazz 5

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar 2012 nyarán alakult, amikor megszületett az elhatározás, hogy a már sokat játszott jazz sztenderdekkel kezdeni kéne valamit...
Foglalkoztunk a hangszereléssel, kicsit megbolygattuk a feelinget...
Saját kompozíciók is szinesítik a repertoárt.
A zenekarunk célja, hogy minél többen megismerjék a dallamos jazz zenét!!!!!!!!!!

Tagok:
Dienes Csilla - szaxofon
Kristó Zsófia - fuvola
Huszár...

tovább

Monroe Szavazatok: 6 Szavazok

Monroe

Műfaj: pop / rock

A zenekar koncepciója 2012 tavaszán született meg Kendy Attila (gitár) és Lányi-Kovács Márton (basszusgitár/(gitár)/ének) fejében/kezében. A dobos kiválasztása nem volt kérdés, Attila rögtön riasztotta Kóbori Dávidot, majd azonnali hatállyal leszerződtette az akkor még szabadidős-zenélgetős projekthez. A következő fél év meglepően produktív jammelésekkel telt, ami oda vezetett, hogy 2012 szeptemberében...

tovább

Moon River Szavazatok: 99 Szavazok

Moon River

Műfaj: pop / rock

Moon River egy két fős akusztikus formáció, Hard Rock és Heavy Metal feldolgozásokkal és saját szerzeményű lírai dalokkal.
Leírás
A Moon River zenekar 2013 közepén indult, mint egyetlen dal erejéig összeállt projekt. A 'Csak ez jár' című számra klip is készült, és rengeteg embernek tetszett, így Sovány András gitáros (ex- Old's Mobil Band, "András" & Barátai,stb.) és Patak...

tovább

Moravszki Ákos Szavazatok: 23 Szavazok

Moravszki Ákos

Műfaj: pop / rock

Moravszki Ákos vagyok 19 éves. Jelenleg a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola Magánének szakos diákja vagyok. 12 éves korom óta foglalkozom komolyabban az énekléssel.

tovább

Mozizenekar Szavazatok: 142 Szavazok

Mozizenekar

Műfaj: pop / rock

A Mozizenekar még a 80-as évek végén alakult Veszprémben és nagyon sok átalakuláson ment keresztül az elmúlt évek alatt. Az őstagok közül egyedül a dalszerző Süle Zsolt tagja a jelenlegi felállásnak. A zenekar első lemezét 2006-ban jelentette meg szerzői kiadásban Szép az élet! címmel. A Mozizenekar dalainak hangulata talán a sanzonhoz áll legközelebb, hangszerelésében is előnyt élveznek az akusztikus...

tovább

MyLord zenekar Szavazatok: 49 Szavazok

MyLord zenekar

Műfaj: pop / rock

MyLord zenekar!
2011-ben alakultunk, de minden tag több, mint 10 éve zenél. Saját számaink mellett sok ismert dal is elhangzik a bulijainkon. Több hazai fesztiválon is játszottunk, például 2013-ban a Pannónia Fesztiválon, de ezeken kívül az ország számos pontján zenéltünk már kisebb-nagyobb klubokban, rendezvényeken.
Tagok: Scheich Réka - ének
Bóza Kristóf - gitár
Pető...

tovább

Nagy Ákos Szavazatok: 160 Szavazok

Nagy Ákos

Műfaj: jazz / kísérleti

Művészete szintetikus, szintetizáló hajlamú, amely a németalföldi polifón hagyományokból építkezik. Elemzi a késő gótikus és a kora reneszánsz zenei világot, amelynek nyomait művein éppen úgy tetten érhetjük, mint ahogy az erdélyi népzenét, az indiai, a khmer, a balinéz (gamelán) vagy a japán kultúráét (gagaku). Kutatja az Európán kívüli ritmus- és hangrendszereket. Újabb formák és újabb struktúrák...

tovább

Naked Man Szavazatok: 137 Szavazok

Naked Man

Műfaj: metál

A NMy 2011 nyarán alakult, teljes létszámmal viszont 2012 augusztusától működik. A zenekar vegyes stílusban játszik, de fő irányvonala a metal. Az Naked Man "pucér zenéje" a köntörfalazás nélküli szövegvilágon túl, az egyszerű ember életét érintő körülményekről szól. A zenekar nagy része Nyírbátorban él, de Debrecenben tanul, próbáink Nyírvasváriban és Debrecenben is vannak. A célunk a...

tovább

Napfénypresszó zenekar Szavazatok: 33 Szavazok

Napfénypresszó zenekar

Műfaj: pop / rock

A Zenekar első lemeze 2010-ben jelent meg , Piros-kék címmel. A címadó dalon kívül meghallgathatók pl. a legújabb számok, mint az Intro, a Kisváros, a Kaméleon, de helyet kaptak a régebbi dalok is: mint a Csizmás kandúr, a Büdös macska újrahangszerelt változata, illetve a zenekar első nagy slágere, a Nefelejcs is. A zenekar díjakkal is büszkélkedhet már, mint Paks-legjobb szám díja, Roxiget első díj,...

tovább

Nemcsak Berry Szavazatok: 55 Szavazok

Nemcsak Berry

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2000. július 7-én alakult Budapesten. Eleinte saját szórakoztatásunkra Chuck Berry számokat játszottunk, később kibővült a műsorunk más előadókkal is, már nemcsak Chuck Berry dalokat játszottunk innen jött a név is "Nemcsak Berry".
A zenekar tagjai:
Baráth Tamás : gitár, vokál
Papp Tibor : Ének, szájharmonika
Subicz Attila : basszusgitár
Szilágyi „Bigyó” László : dobok, vokál...

tovább

Nemereszt Szavazatok: 2 Szavazok

Nemereszt

Műfaj: pop / rock

Most lett kész a lemezünk, megsétáltatjuk egy kicsit a tömb körül. Beszéljen helyettünk.

tovább

Nemes Levente Szavazatok: 1 Szavazok

Nemes Levente

Műfaj: világzene

blablablablablablablablablablablablablablablablabla

tovább

nemzenekar Szavazatok: 1 Szavazok

nemzenekar

Műfaj: pop / rock

Sziasztok!
Zenekarunk valóban nem egy igazi zenekar, mert nem tudjuk a zenét fő tevékenységként művelni. Sajnos melózni is kell , így kevés idő marad felvételek készítésére, fellépésekre.
Néhány apróbb sikert azért elértünk. Az egyik dalunkkal nagy szerencsénk volt, több országos vezető rádió is játszotta, pár rádióban manapság is hallható.
Kérünk benneteket, ne bántsátok a dalokat. Ha nem...

tovább

newJane Szavazatok: 19 Szavazok

newJane

Műfaj: jazz / kísérleti

Saját dalok és feldolgozások - női szemszögből, női énekhanggal, és egy férfi szemszögéből, férfi gitárhanggal elzenélve...

A newJane stílusa és hangzásvilága egy jazz gitáron és intenzív - szövegcentrikus - éneken alapul, mégsem a standard-ek világát tükrözi, hanem sajátos megszólalást ad. A repertoárban felhangzanak még Norah Jones, Dido, Cserháti Zsuzsa dalai is, valamint néhány klasszikus...

tovább

NewSchoolBeaterz Szavazatok: 90 Szavazok

NewSchoolBeaterz

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok, mi vagyunk a NewSchoolBeaterz, röviden NSB. A csapat két 16 éves srácból áll (nkL, Skitter). 2012-ben ismerkedtünk meg, és 2013-ban már csapatként ki is jött az első zenét, melyet további 3 követett. Idén belevágtunk egy nagylemezbe, hogy a publikum is meglássa azt, ami bennünk van. Akinek tetszik a zenénk, szavazzon ránk!
Köszönjük! :)

tovább

NézőPont Szavazatok: 0 Szavazok

NézőPont

Műfaj: hiphop / reggae

ÜDV,mi vagyunk az NP.1 éve létező formáció.

tovább

Nia Szavazatok: 40 Szavazok

Nia

Műfaj: pop / rock

2006 óta zenélek egyszemélyes akusztikus felállásban, azóta kaptam zeneszerzői különdíjat tehetségkutatón (Életed Zenéje, 2009), írtam zenét a LIFT fesztiválra (2010), társszerző és "beugrólány" voltam a Kényes Foltokban (2008, 2012, 2013), közös estet tartottunk a Műúttal (2012) és a Hímzőkörrel (2013), klipet forgattam (Csillagkép, 2013), kötetbemutatón játszottam (Harmsz: Esetek, 2014)....

tovább

Nightrain Szavazatok: 5 Szavazok

Nightrain

Műfaj: metál

2012 tavaszán alakult viharsarki metál a napfényes Békés megyéből, Szeghalomról. A kezdeti nehézségek után a munkálatok 2013 nyarától váltak komolyabbá, több tehetségkutatón sikerrel vettek be (Kelet Underground, Premier tk.), majd az első, bemutatkozó hanganyag elkészítése lett a fő cél, amit sikeresen véghez vittek ez év márciusában sufni-kócos körülmények között, "The Other Side" című...

tovább

Nikó és a 4 NoN Blue Szavazatok: 40 Szavazok

Nikó és a 4 NoN Blue

Műfaj: pop / rock

Évek óta együtt játszunk a srácokkal többnyire feldolgozásokkal koncerteztük végig az utóbbi pár évet.
Több énekesnő megfordult nálunk mikor is kb. egy éve csatlakozott hozzánk Nikó aki nagyon fiatal és nagyon ügyes, ez adva új lendületet a formációnak minek hatására elkezdtünk saját magyar nyelvű számokat írni.
Több (profi) előadóval kiegészülve sikeres koncerteket adtunk de ennek vége sajnos a...

tovább

No Added Sugar Szavazatok: 3 Szavazok

No Added Sugar

Műfaj: pop / rock

A formáció 2011 őszén debütált, Leitner Mátyás (gitár), Tolnay László (basszusgitár) és Szekeres András (dobok) közreműködésével. A kezdeti időszakban, megfelelő énekes híján, instrumentális felállásban zenélnek. 2013-ban Karajos Dani kerül a dobok mögé, aki feszes funky-s dobolásával a zenekar tartóoszlopa lesz. Hosszú keresgélés után 2013 elejére végre megtalálják a legmegfelelőbb énekest, Balla...

tovább

No Whales Szavazatok: 3 Szavazok

No Whales

Műfaj: jazz / kísérleti

A No Whales projekt 2007 tájékán indult Virtual Dj-es fake remixekkel, majd továbbhaladt a gitáreffektek és a velük való kísérletezés felé. Hogy most hol tart, azt döntse el a hallgatóközönség...

tovább

November32 Szavazatok: 23 Szavazok

November32

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2011 novemberében alakult. A tagok zenei ízlésvilágának az ötvözete hallható a számokban, amiket nagy törődéssel írtunk és hangszereltünk. Többen gimnázium óta együtt zenélünk, viszont kisebb változtatások során alakult meg ez a mai formáció. Fontos célunk, hogy a zenénket sok emberhez eljuttassuk.

tovább

Nuklea Szavazatok: 2 Szavazok

Nuklea

Műfaj: pop / rock

Nuklea /nuːklæʌ/ A XXI. század elején kialakult zenei irányzat, általában három férfi előadásában, jellemzően lágy, könnyed dallamokkal.

Varjas Bence - dob
Erős Márton - basszusgitár, vokál
Erős József - ének, gitár

tovább

Nyilas Reni & Ők Szavazatok: 0 Szavazok

Nyilas Reni & Ők

Műfaj: pop / rock

Magyar szöveg. Szívből. Hullámvasút az élet, így a dalok hangulata is.

tovább

Oceans Divided Szavazatok: 23 Szavazok

Oceans Divided

Műfaj: pop / rock

Ami tőlünk telik...

tovább

OnFoot Szavazatok: 13 Szavazok

OnFoot

Műfaj: pop / rock

Az On Foot viszonylag friss Pop/Rock formáció. A fiúk a főiskola művészeti tanszakán ismerkedtek meg és kezdtek el együtt zenélni. Mindennapi gondolatokat dolgoznak fel, merőben új felfogásban, ami a kevés hangszer ellenére is dús, modern hangzásban szólal meg a közönség előtt. A srácok saját számokat játszanak, komoly, ám könnyen megjegyezhető dallamokkal, amik bizonyítottan magukkal ragadják a...

tovább

Orwell Disznói Szavazatok: 20 Szavazok

Orwell Disznói

Műfaj: metál

2012-ben alakult bajai hardcorepunk brigád vagyunk. Nevünk sokat elárul szövegeink fő témájáról. 2013 telén felvettük első hanganyagunkat, ami a Disznóvilág nevet viseli. Ha tetszik szavazz ránk!!!

tovább

Our Trip Szavazatok: 105 Szavazok

Our Trip

Műfaj: pop / rock

Mi vagyunk az Our Trip zenekar, augusztus közepétől létezünk és rocksztárok szeretnénk lenni! :D Felállásunk pedig a következő: Szűcs Máté - ének Török László - dob Soós Dávid - basszusgitár Póbis Máté - ritmusgitár Szecskó Donát - szólógitár A stílusunkat nem tudjuk behatárolni, de elvileg az alternatív pop rock illik ránk a legjobban. Saját dalokat játszunk, amikre angolul születnek a szövegek és...

tovább

Overnighters Szavazatok: 90 Szavazok

Overnighters

Műfaj: pop / rock

A zenekar 6 hónapja állt össze a végleges, mostani formájában. Többen a Kőbányai Zeneiskolában tanulunk/tanultunk zenélni. Egy magyar és két angol számot hallhattok tőlünk. Ha tetszenek, szavazzatok ránk!

tovább

Own Project Szavazatok: 121 Szavazok

Own Project

Műfaj: pop / rock

Az Own Project zenekar 2011 Januárjában alakult. 2012 több tagcsere is történt a zenekarba.

2012 Szeptemberében megjelent legelső lemezük Báb vagy címmel. Ugyan ebben az évben már több koncertet is adtak országszerte.

2013 a változások éve volt, ugyanis az akkori dobosunk Vilmányi Gábor kiszállt a dobok mögül és az akkori basszerosuk pattant be a helyére Teremi Dávid.

A TALENTOMÉTERNEK...

tovább

Pair o' Dice Szavazatok: 159 Szavazok

Pair o' Dice

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2013 februárjában alakult Sopronban, rá pár hónapra megnyertük a soproni Add Elő Magad nevű tehetségkutatót, melynek nyomán felléphettünk a VOLT Fesztiválon. Több heIyi szórakozóhelyen megfordultunk már, játszottunk városi rendezvényeken, illetve koncertlehetőséget kaptunk a soproni Rockfarsangon olyan előadókkal, mint a Deák Bill Blues Band, a Moby-Dick, az Ossian és a Lord. A zenekar számai...

tovább

Pál Zsolt Szavazatok: 5 Szavazok

Pál Zsolt

Műfaj: pop / rock

23 éves kárpátaljai magyar ajkú lakodalmi zenész vagyok. Bármilyen helyzethez és környezethez alkalmazkodom. Bár külföldinek számítok de magyar állampolgársággal is rendelkezem és tartom is magam, Sok zenei csoportal jártam fellépésekre mint énekes, Most lakodalmakon és rendezvényeken tevénykedem,szerencsém volt sok tapasztalt magyar előadók és művészek társaságát élvezni és tanácsát meghallgatni. Most...

tovább

Patikadomb Szavazatok: 67 Szavazok

Patikadomb

Műfaj: pop / rock

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését, noha a koncepció már néhány hónappal előtte kialakult. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. Az együttes stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronica, és a pop elemei egyaránt...

tovább

PediG Szavazatok: 0 Szavazok

PediG

Műfaj: pop / rock

Lokálpatrióta alternatív rock. 2006-ban alakultunk. Tavaly június elején készült el a negyedik stúdióalbumunk "Amit kifújsz" címmel, ami arról szól, hogy Dóri elhagyja az embert. Funk, rock, hip-hop, elektronika, Budapest

tovább

People of the Tabernacle Szavazatok: 20 Szavazok

People of the Tabernacle

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2014 tavaszán csöppent a magyar zenei köztudatba. Magyarország első igazi power duója!

tovább

peppermint tea Szavazatok: 1 Szavazok

peppermint tea

Műfaj: pop / rock

Összhatását tekintve a Peppermint Tea melankolikusan dallamos, ámde a zenei gyökerektől nem eltávolodva, igazi „szutykos” rock-ot játszik.

Németh Gréta - basszusgitár
Horváth Zsombor 'Anton' - dobok
Szekeres Ádám - szólógitár
Kocsis Bence - ének/ritmusgitár

tovább

Peron Szavazatok: 343 Szavazok

Peron

Műfaj: pop / rock

A Peron 2013 szeptember elsején alakult Kaposváron.Kispálon és 30Y-on nőttünk fel. Főként saját számokat játszunk. Fél év alatt rengeteg helyen játszottunk és kiadtuk az első kislemezünket World Off | PerOn néven. A stílusa meghatározhatatlan. Nem világot szeretnénk váltani, a helyet próbáljuk megváltani, ahol zenélünk nektek.

tovább

Phrenia Szavazatok: 106 Szavazok

Phrenia

Műfaj: metál

A Phrenia egy modern trance elemekkel díszített dallamos metalcore zenét játszó zenekar Vajdaságból (Szerbia). Nem rég jelent meg az első videoklipünk a Falling Down című zenénkhez, a linkek között ezt is megtaláljátok. A saját számok mellett híres pop és más stílusú zenéket alakítunk metállá saját ötleteinkkel teletűzdelve. :)

tovább

Pills For Side Effects Szavazatok: 72 Szavazok

Pills For Side Effects

Műfaj: metál

Mit vársz a zenétől? Mi játszódik le benned? Mit érzel, mikor hallod, vagy épp megállsz a színpad előtt, hogy belehallgass az ismeretlenbe? Rengeteg kérdés van, és valószínűleg nem mindre fogod megkapni a választ. Csak annyit mondhatunk el a zenénkről, hogy mi vagyunk a Pills For Side Effects, és mi is keressük a válaszokat.

tovább

PitStone Szavazatok: 40 Szavazok

PitStone

Műfaj: pop / rock

A PitStone zenekar azzal a céllal alakult, hogy fittyet hányva az új vonalas rock zenékre, vissza csempészen valamit a rock azon termékeny korszakaiból, amikor az igazi rock sztárok születtek és fergeteges élő koncertekkel kápráztatták el a nagyközönséget.

A zenénk sajátos műfaji meghatározása "szakadt seggű rock n roll". Nálunk a feszes és dallamos számok jól megférnek egymás mellett és...

tovább

Poster Child Szavazatok: 18 Szavazok

Poster Child

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok ! Nevem Maroshegyi Richárd azaz Poster Child .
2118 Dányból !
A rap iránt kb 5 éve kezdtem érdeklődni és az évek alatt teljesen rabul ejtett a műfaj . Dalokat 3 éve kezdtem írni,megzenésíteni kb. 2 éve

Azért neveztem hogy szerezzek egy kis nevet magamnak és Dány Községnek !

tovább

Primitív Szavazatok: 6 Szavazok

Primitív

Műfaj: pop / rock

A zenekar 1999 október 10.-én alakult IHB néven. Azóta kisebb nagyobb megszakításokkal, hobbi zenekarként működünk.
Horák Balázs – basszusgitár, ének
Németh Jenő – dob
Csiszér Szilárd- gitár

tovább

Prock Szavazatok: 58 Szavazok

Prock

Műfaj: hiphop / reggae

Prock - polgári nevén Pruck Márton - egy magyar MC/Zeneszerző, aki huszas éveit nagy részben külföldön töltötte.
Hobbi szinten foglalkozott szövegírással már jó ideje, de külföldi baráti köre nem értette szövegeinek mondanivalóját.
"Egyszer lefordítottam egy magyar szövegemet angolra egy Brazil gitáros haveromnak, aki azzal bátorított hogy ez a szöveg angolul
is megállná a helyét..."
Így...

tovább

Prometheans Szavazatok: 21 Szavazok

Prometheans

Műfaj: metál

- A zenekar 2014 februárjától létezik
- modern Rock/Metal
- alapvetően dallamos, kevés disszonanciával
- egyedi ötvözése a könnyen befogadható fülbemászó dallamoknak, és komplex masszív témáknak - Intenzív zene, erős szintetizátor jelenléttel, élénk, kísérletező effektekkel és hangszínekkel, többnyire technikás, de helyenként egyszerűbb ritmus és gitár alappal.
- Ezek a tulajdonságok adják a...

tovább

Punk Floyd Szavazatok: 2 Szavazok

Punk Floyd

Műfaj: pop / rock

A punk Floyd csak kevés ideig játszott punkot, és a Pink Floyd dalok sem voltak soha a középpontban, ám a rapperünk érkezése óta az eddigi blues-rock nótáktól is eltávolodtunk, és egészen más helyen próbáljuk ki magunkat...
Asztalos Árpád - ének, rap
Mezei Zoltán - bassusgitár, ének
Schubert András - szaxofon
Mózes Viktor - billentyűk
Virosztek Dániel - gitár, vokál
Virosztek Tamás - dob

tovább

Pygmalion Szavazatok: 1 Szavazok

Pygmalion

Műfaj: metál

A zenekar 2008 óta tevékenykedik a magyar klubélet berkein belül, leginkább funk és rock műfajban, azonban sok más egyéb stílusjegy is fellelhető zenéjükben. A megalakulás óta több saját EP-jük jelent meg, a számos sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után pedig 2010 nyarán felléphettek a Hegyalja fesztiválon, illetve a 2012-ben a Pannónia fesztiválon. Az elmúlt években pedig állandó fellépőivé...

tovább

RandomArtz Szavazatok: 26 Szavazok

RandomArtz

Műfaj: hiphop / reggae

A RandomArtz egy fiktív személy, egy „alkotói műhely”, vagy akár egy majdani zenekarnév is egyben, mely mögött az elindulásnál Ghyczy Csongor és Ivády Levente audionális, verbális, és vizuális ötletei rejlenek, és állnak össze -remélhetőleg- egy egységes képpé.
A RandomArtz mögött ötletelő és alkotó emberek érdeklődési metszéspontja a hip-hop, főleg az underground hip-hop, mint zenei műfaj és maga a...

tovább

Red Rockets Szavazatok: 21 Szavazok

Red Rockets

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2012 Decemberében alakult Szombathelyen, a Dirty Rock N Roll jegyében. Rövid fennállásunk ellenére nagy koncert tapasztalattal rendelkezünk. Jelenleg 10 saját dal van a repertoárunkban. 2013 Nyarán elkészült az első Videó klipünk a Száguldás című dalunkhoz.
Tagok:
Ének - Korompai Balázs
Szólógitár - Kinöhl Dávid
Ritmusgitár - Kiss Márton
Bass - Faragó Gábor
Dob - Kálmán Balázs

tovább

Renton and the Error Jam Szavazatok: 76 Szavazok

Renton and the Error Jam

Műfaj: pop / rock

A Renton and the Error Jam nevű kórokozó 2011 őszén ütötte fel a fejét Szlovákiában, s azóta kíméletlenül szedi áldozatait a hazai és külföldi (Magyarország, Csehország, Ausztria) zenei klubokban és szórakozóhelyeken. A vírus hat tapasztalt zenész mutációjából jött létre, s ezért igen ellenálló. Tipikus megnyilvánulási formái a rock, grunge, pszichedélia és az electro, melyek alkohol tartalmú itallal...

tovább

Riko Flash Szavazatok: 35 Szavazok

Riko Flash

Műfaj: hiphop / reggae

Minden hatással van mindenre, akár közvetett vagy akár közvetlen módon. Talán engem is a körülmények alakítottak, a körülöttem zajló dolgok, események és emberek.

Nem akarok szuperlatívuszokban írni saját munkásságomról, hiszen mindaz, ami jelen pillanatban hallható és látható tőlem tulajdonképpen valaminek a kezdete, az alapja, amire a jövőben lehet építeni.

Gyerekkorom óta sportolok, a...

tovább

Riverlust Szavazatok: 0 Szavazok

Riverlust

Műfaj: metál

A zenekar 2008 májusában alakult Leaf Storm név alatt az alábbi tagokkal: Barta András (gitár), Keresztes Ádám (gitár), Pécz Attila (dobok), Tamási Ágnes Anna (ének), Juhász Ádám 'Csoki' (billentyűk) és Kuglicz Balázs (basszusgitár).
Az első koncertet követően Pásku Péter 'Pít' váltotta fel Balázst basszeros poszton, és ezzel kialakult a zenekar első stabil felállása. Az ezt követő...

tovább

Robin Masters Project Szavazatok: 26 Szavazok

Robin Masters Project

Műfaj: pop / rock

A Robin Masters Project 2012 őszén alakult Debrecenben. A csapat tagjai különböző formációkban a blues, a country és az alternatív műfajokban is kipróbálták magukat, ezúttal rockosabb irányba mozdultunk el.

2013-ban jelent meg 3 számos bemutatkozó kislemezünk Wake Up címmel, erről idén a Lucid Dream c. nótát újra rögzítettük, és egy werkfilmet is készítettünk hozzá.

tovább

RoKonik Szavazatok: 23 Szavazok

RoKonik

Műfaj: hiphop / reggae

RoKonik vagyok rapper, előadó.
2012ben kezdtem el a rappelést, a zenével való munkálatokat. FankaDeli mellett kezdtem a rappet, de azóta a saját utamat igyekszem taposni. Amint lehetőségem adódott rá, megépítettem első házi hangstúdimat is, aminek az RK Hangstúdió nevet adtam (Itt több előadó közt Angel és Kobe is számos dalt készít/készített).
Azóta megismertem Kobe-t, aki mint barát, mint menedzser...

tovább

Romungro Gipsy Band Szavazatok: 11 Szavazok

Romungro Gipsy Band

Műfaj: világzene

A Romungro Gipsy Band öt elszánt zeneszerető emberből áll, egyikük sem tanult zenész, nem is profi,
de ettől függetlenül fergeteges hangulatú koncertet adnak minden egyes fellépés alkalmával,
és próbálják a maguk módján megőrizni a kiveszőben lévő (főleg beás és lovári) roma zenei kultúrát. Tavaly már neveztünk, de idén is nekifutunk a versenynek.

tovább

Roundabout Szavazatok: 85 Szavazok

Roundabout

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar körülbelül egy éve alakult. Saját számaikban mindketten loopolnak, a teljesebb hangzás érdekében. Rengeteg zene hatással van rájuk és ezeket próbálják egyesíteni a Roundabout duóformációban. Zenéjükben többféle stílus megjelenik. A jazztől kezdve a populárisabb irányba is mozognak és előszeretettel használnak pszichedelikus effekteket.

Tagok:
Kész Petra - ének
Kis Dávid - gitár...

tovább

RZ Szavazatok: 0 Szavazok

RZ

Műfaj: hiphop / reggae

Üdv minden kedves látogatónak!
Magamról csak annyit mondanék hogy évek óta a pályán vagyok, sajnos kevés lehetőséggel vagyok megáldva. Éppen ezért mindenképpen örülnék ha a füleitek úgy döntenének hogy helyem van a hiphop szférában, ezért kérek mindenkit egy SZAVAZATOT dobjon rám ha tetszik amit hallotok!
Köszönettel : RZ

tovább

Samas Szavazatok: 38 Szavazok

Samas

Műfaj: metál

Samas:
Megalakulásunk 2009-re tehető.Dalainkban az egyediségre törekszünk mind zeneileg,mind a szövegvilágban.A súlyos modern riffek érthető magyar szöveggel párosulnak.
De a dalaink nagy része már angol verzióban is elkészült.
Saját dalokból álló koncertanyagunk van .4 dalból álló lemez felvétellel rendelkezünk.Sok klubban megfordultunk már Magyarországon és a környező országokban....

tovább

Samu Kriszta Mazsi Szavazatok: 34 Szavazok

Samu Kriszta Mazsi

Műfaj: pop / rock

Samu Kriszta MAZSI (1985.08.08.) 14 esztendősen kezdett el az énekléssel foglalkozni, ám amint közönsége akadt, elnémult. 2007-ben vetette bele magát a Karaoke-estek világába, ahol megszületett barátsága Szabó Mariannal. Mazsi ekkor énekelt először emberek előtt, mégpedig az LGT - Kicsi, a nagy, az Artúr és az indián-t adta elő, állítása szerint: borzalmasan. 2010-ben indult az X-Faktor első...

tovább

Sári Szabolcs Septet Szavazatok: 0 Szavazok

Sári Szabolcs Septet

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar 2011 decemberében kezdte meg működését, hogy az addig összegyűlt munkákat színpadra vigyük. Ez a társulás olyan sikeresnek bizonyult, hogy 2012-ben Kartal Blues dalunk bekerült a Jazzy Dalverseny döntőjébe, amire azóta is nagyon büszkék vagyunk.
Zenekarunk három féle stílusban alkot - eddig -, ezek pedig az 50-es évek Amerikáját idéző mainstream stílus, a klasszikus zenével rokonítható fúziós...

tovább

Scage Szavazatok: 1 Szavazok

Scage

Műfaj: pop / rock

A zenekart még 2005-ben alapította Tomi és Jam, ekkor még Kóboráram néven. Sokévnyi fárasztó tagcseréskedés után 2013-ban érte csak el a zenekar a jelenlegi formációt. A zene stílusát tekintve ötvözi a pop-punkot a metálos, agresszívebb elemekkel. A srácok találóan: popgresszív punk-rock-nak nevezik. Az eltelt idő alatt nyertek tehetségkutatót, végigzenélték az országot és nem kevés hallgatni- és...

tovább

ScareCrow Szavazatok: 78 Szavazok

ScareCrow

Műfaj: metál

A zenekar 2009ben alakult.
A jelenlegi felállás:
Simon Szebasztián - ének/gitár
Nagy Gábor - gitár
Puja Judit - basszusgitár
Vida Bence - dob
2013 áprilisába egy 5 számos demó házilag rögzítése.

tovább

Shakedown Szavazatok: 190 Szavazok

Shakedown

Műfaj: pop / rock

Mi vagyunk a kaposvári Shakedown zenekar.
2011-óta 80-as, 90-es hatású tökös-dögös hard rockkal szolgáljuk a fémzenére éhes társadalmat.
Közel ötven koncerten vagyunk túl, és néhány nagy nevű zenekar előtt is hergeltük már a népet. (P.Mobil, Tankcsapda...)

Lassan fél éve készült el első videóklipünk, amit a Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztiválon különdíjként nyertünk. Jelenleg az ötszámos kislemezünkön...

tovább

Shapes Of Distortion Szavazatok: 31 Szavazok

Shapes Of Distortion

Műfaj: metál

2005 óta tartó, közel hét éves pályafutása során az öt fős Shapes of Distortion zenekar rengeteg változáson ment keresztül hogy elérje jelenlegi formáját. Jópár tagváltás, két nem hivatalos demo felvétel, pár szükségszerű szünet, különböző zenei irányzatok kipróbálása és számos klubkoncert után 2010-re alakult ki a zenekar sajátos hangzása, és zenei világa.
Ez a világ pedig sokszor sötét és kaotikus,...

tovább

SheepSkin Szavazatok: 32 Szavazok

SheepSkin

Műfaj: pop / rock

Helló mindenki!
Mi vagyunk a SheepSkin zenekar.2014 januárján alakultunk,azóta járjuk a klubbokat és koncertezünk amíg a húrok,dobverők csak bírják.
A zenekar:
Pardi Ferenc-dobok
Kiss Ákontz Ambrus "Ambi"--basszusgitár
Karvalics Márton-gitár
Szalagyi Áron-szólógitár
Hekkel Bence "Heky":ének
Mi punk rock zenekarnak tartjuk magunkat,olyan stílusjegyeket próbálunk vegyíteni...

tovább

Shiny Szavazatok: 35 Szavazok

Shiny

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok ..!

Mindig is foglalkoztam, illetve kimutattam érdeklődésem a rap, hiphop, reggae zenék iránt.
Egy időben még csak szűk baráti körömben persze.Úgy gondolom, idő kell mindenkinek arra, hogy merje felvállalni azt amit képvisel, valamint megérjen a szövegvilág arra a szintre, hogy emberekhez eljusson. Nagyon nagy súlya és befolyásoltsága lehet a hallgatóságra nézve.Igazából én egy éve...

tovább

Siketfajd Szavazatok: 861 Szavazok

Siketfajd

Műfaj: pop / rock

A Siketfajd zenekar: Egyáltalán nem látványos színpadi performance-ok, pszichedelikus balkan-funk-punk, alternatív hangzás és kellemetlen angol, monty python humor.

Még nagyon gyerekként (nem mintha most 16-17 évesen nem lennénk azok) 2011 tavaszán alakultunk, akkor még csak négyen voltunk: Makovecz Dániel-zongora,ének, Birta Dániel-basszusgitár, Horváth Ábel-gitár és Sziládi Szabolcs-dob....

tovább

Silence Fiction Szavazatok: 31 Szavazok

Silence Fiction

Műfaj: jazz / kísérleti

A Művészetek Palotája, a Budapest Jazz Club és neves fesztiválok rendszeres vendége a Silence Fiction. Modern jazzkvartett, mely saját számokat játszik, egyedi és kiforrott hangvételben. Hangja törekszik a naturalista, akusztikus megszólalásra, harsány előrenyomulás helyett a négy zenész álmaiba pillanthat be a közönség.

Kanizsa Georgina - ének
Vikukel Dániel - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő...

tovább

SKAgetHER Szavazatok: 5 Szavazok

SKAgetHER

Műfaj: hiphop / reggae

A SKAgetHER zenekar 2009 nyara óta szolgáltatja a közönségnek a talp alá való ska, ska-punk, reggae muzsikát fesztiválokon, kulbokban és házi bulikon egyaránt. A felállás igencsak tarkára sikeredett, hogy egész pontosak legyünk a banda szabadkai, kishegyesi és bácskossuthfalvi tagokból tevődik össze. Ami a szövegek témáit illet, igencsak tarkák. Szólna társadalmi-politikai problémákról, érzésekről és...

tovább

Sky Fanatic Szavazatok: 229 Szavazok

Sky Fanatic

Műfaj: hiphop / reggae

A Sky Fanatic eleinte 4 fővel indult 2012 augusztusában, majd később 2013 júniusára 8 főre gyarapodott. A tagok különböző zenei stílusainak és a nagy létszámnak köszönhetőn lesz különleges és egyedi a zenekar.
A banda műfaját tekintve ska és reggae, de néha-néha más stílusokban is szívesen elkalandozunk. Az együttes neve is a ska stíluson belüli sokszínűséget és játékosságot sugallja.
A zenekar eddig...

tovább

Smith and Friends Szavazatok: 47 Szavazok

Smith and Friends

Műfaj: pop / rock

Közép korosztály rock és blues stílusban.
Zene szeretete, barátság tisztelet! Talán ez a mottója zenekarunknak! 1,5 éve játszunk ebben a felállásban.

tovább

SmogCityProductions Szavazatok: 47 Szavazok

SmogCityProductions

Műfaj: hiphop / reggae

Egy kis információ RÓLUNK azoknak, akik még érteSÜLETLENEK velünk kapcsolatban:

SmogCityProductions © 2011

Tagok:

Onofer László (Oni)

Onofer Róbert (Dzsonofer)

Lukács Péter

CsiCsó (Kisalbert János)

Contact:

Booking/Fellépésszervezés:
Onofer László
tel.: +36 30 / 432 23 18

www.facebook.com/robert.onofer

www.facebook.com/csala.do.5

limitaltszeria@freemail.hu...

tovább

Sneez Szavazatok: 11 Szavazok

Sneez

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok,

Dobos Dávidnak hívnak, több mint 10 éve foglalkozom a hiphop műfajjal. Korábban csapatban, néhány éve szóló előadóként tevékenykedem. Számomra ez életérzés!

tovább

Sophomore Years Szavazatok: 14 Szavazok

Sophomore Years

Műfaj: pop / rock

Sziasztok Talentométeresek!

Mi vagyunk a Sophomore Years Budapestről, és ez a mi nevezőlevelünk.
Négyszemélyes zenekarkodás folyik nálunk: kettő gitáros (Sid és Edi), egy basszeros (Eszti) és egy dobos (Ádám) leledzik a kis bandában - a két gitáros közül Sid a vokalista, a háttérvokálért pedig Eszti felelős.
2012 óta létezgetünk, 2013 májusától pedig kisebb-nagyobb szünetekkel élőben is...

tovább

Sorbonne Sexual Szavazatok: 45 Szavazok

Sorbonne Sexual

Műfaj: pop / rock

A formációt 2010-ben alapította Karádi Gergő, Dörögdi Dávid, Vitányi Dávid és Bagaméri Mátyás. Egyből saját dalokat kezdtek írni, és egy év múlva Rikk Dáviddal egy budafoki próbateremben felvették első EP-jüket "Nagyonkicsilemez" címmel. Két dal található rajta, a hangzásvilág még igen kezdetleges volt ekkor. Aztán Bagaméri Matyi zenei elképzelései nem egyeztek a zenekar céljaival ezért...

tovább

Soul Surge Szavazatok: 15 Szavazok

Soul Surge

Műfaj: pop / rock

Energetic pop/funky/hip-hop from Budapest, Hungary!

I say Soul, U say Surge baby!

Herby Shaw - Vocals
Miklós Kiss - Guitar
Viktor Paczári - Bass
Kriszta Kottmayer - Keys
Dániel Sánta - Drums /Endorser of Artbeat Drumsticks/

tovább

SoulDiver Szavazatok: 37 Szavazok

SoulDiver

Műfaj: metál

Zenekarunk 2012-ben alakult, dallamos, modern rock zenét játszunk.

Az alakulás évében rögzítettük a három dalt tartalmazó bemutatkozó anyagot és megkezdtük a koncertezést is. Számos

klubkoncert mellett felléptünk a SZÍN-(Szeged) és a HódStock (Hódmezővásárhely) fesztiválokon is.

2013-ban a saját koncertek mellett játszottunk a Vekeri- (Debrecen), a RockMaraton- (Pécs), a TősRock- (Lakitelek)...

tovább

Southern Thunder Szavazatok: 55 Szavazok

Southern Thunder

Műfaj: pop / rock

A Southern Thunder Zenekar, 2012 nyarán alakult, egy baráti társaságból.
Céljuk, hogy a southern rock, a country és a blues stílusokat ötvözve, megismertessék dalaikat, a nagyközönséggel.

tovább

Speakers of Zion Szavazatok: 5 Szavazok

Speakers of Zion

Műfaj: hiphop / reggae

A Speakers of Zion egy fehérvári reggae zenekar. A fő irányvonal a roots reggae mellett, zenénket dance-hall ritmusokkal és dub elemekkel is színesítjük, amit a sok-sok hangszer, mint pl. a jazzes szaxofon, a ska-s trombita, a latinos konga használata vagy éppen Szabi a frontember elsöprő erejű hangja tesz egyedivé. Az üzenetünk egyszerű: LOVE –PEACE -UNITY

tovább

Srégan Szavazatok: 166 Szavazok

Srégan

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2011 novemberében alakult, három gyerekkori cimbora (Ecseki András, R. Nagy Zoltán, Horváth Zoltán) ötlete alapján, miszerint csinálni kéne egy bandát, ami egyszerre dallamos mint a pop, pörgős mint a rock and roll, de fejbe is vág mint a hard rock. Horváth Zoli az akkori munkahelyén találkozott Buckó Ákossal, aki éppen basszusgitárosként keresett zenekart, így csatlakozott hozzájuk. A...

tovább

StabilFrazír Szavazatok: 70 Szavazok

StabilFrazír

Műfaj: hiphop / reggae

StabilFrazír zenekar

A StabilFrazír zenekar bajai alapítású banda, 2011. január óta működik ezen a néven, és egykét hónap eltéréssel, a jelenlegi tagokkal:

Ódor Krisztián: Gitár, Ének
Juhász Norbert: Gitár, Vokál
Hunyadi Gábor : Basszusgitár
Kovács András: Dob
Tóth Viktor: Hegedű, Vokál
Nemes Tamás: Trombita
Nagyházi Szabolcs: Szaxofon
Hegedűs Gábor: Harsona

Mihály Ákos: Hangmérnök...

tovább

Stoky Szavazatok: 1 Szavazok

Stoky

Műfaj: hiphop / reggae

Sziasztok! 2001 óta foglalkozok rap zenével.Voltam jó pár tehetségkutatón,és fesztiválon fellépni! Písz

tovább

Stolen Steel Szavazatok: 11 Szavazok

Stolen Steel

Műfaj: pop / rock

Az első lépések 2010 tavasz elejére tehetők, amikor egy dob, basszus és egy gitár kíséretében megszólalt a Rock' 'N' Roll! Eleinte csak a berozsdásodott hangszereket koptattuk s a régi emlékekből csemegézve szórakoztattuk magunkat, de egyre csak erősödött az érzés ... és az Acélszív megdobbant!

Itt már Mindenki érezte, hogy jön.. a 'Halál a májra'!

Ha szereted a Rock...

tovább

Strike Today Szavazatok: 25 Szavazok

Strike Today

Műfaj: metál

A zenekar 2012. Júliusában alakult. Stílusunk nagyon vegyes, a metal és a punk zene elemeinek ötvözete. 2013. január 12.-én meg nyertük a Sop-Rock amatőr tehetség kutató fesztivált Sopronban. 2013. Májusában megjelent egy Demo felvételünk First album címmel, ezt követően Július 6.-án láthattatok minket a 2013-as Volt fesztiválon.

tovább

Sunset Szavazatok: 38 Szavazok

Sunset

Műfaj: metál

Rövid történet:

2007 őszén verődött össze a zenekar akkori formációja, ami kisebb tagcserékkel 2011-ig menetelt. Ez idő alatt több mint 100 koncertet adtunk, készítettünk egy EP-t „Photography” címmel, valamint forgattunk egy videót a „Breezing” című dalhoz. A 2011-es év második felében szünetet kényszerültünk tartani, főleg Kerecsen László – az addigi énekesünk – távozása okán. Az új formáció...

tovább

Superliminal Szavazatok: 33 Szavazok

Superliminal

Műfaj: pop / rock

A Superliminal egy 2013 óta működő, a metált az elektronikával elegyítő budapesti zenekar. A banda megalakulásakor egy olyan fúzió volt a végcél, amire a kemény rockerek és az elektronikus zene kedvelői is jól érezhetik magukat, így a modern metál, mint irány, adott volt, de valami még hiányzott: így érkezett az elektronikus vonalról a zenekar egy szem hölgy tagja, aki magával hozta a MIR űrállomást. A...

tovább

Szabó Krisztián Szavazatok: 28 Szavazok

Szabó Krisztián

Műfaj: jazz / kísérleti

Játszom és újrajátszom. Néha mások zenéjét, néha a sajátomat. Ami lesz belőle, mindig az enyém, és akkor adhatok belőle a legtöbbet, ha nem csak rám figyelsz. Vacsora vagy kávé mellé rendelhető.

tovább

Szabotőr Szavazatok: 49 Szavazok

Szabotőr

Műfaj: pop / rock

Tagok:

Sütő Kata - billentyű
Mészáros Gábor - gitár
Zsilinszki Márk - elektronika
Brém Miklós - basszusgitár
Léhi Ákos - gitár/ének

tovább

Szaffi Trio Szavazatok: 52 Szavazok

Szaffi Trio

Műfaj: jazz / kísérleti

A 2013 októberében alakult zenekar Szaffi (Fodor Zsófia) saját szerzeményeit, feldolgozásait, hangszereléseit adja elő.
Műfaját tekintve a "populáris jazz" elemeit tartalmazza, "páratlan ritmusok ellensúlyozása fülbemászó dallamokkal".
Jelenleg első lemezük felvételein folynak a munkálatok.

Zenekar tagjai:
"Szaffi" - Fodor Zsófia - basszusgitár
Dimitri Radukov -...

tovább

Szatmári Juli Szavazatok: 39 Szavazok

Szatmári Juli

Műfaj: pop / rock

A zenekar magyar és angol nyelvű dalait Szatmári Juli írja, ötvözve zenéjében a pop, folk és jazz zene elemeit. Szólóban és egyedül régóta lép fel, triójával, Rozsnyói Judittal és Günsberger Ákossal tavaly megnyerték a Hangfoglaló Tehetségkutatót.

A zenekar jelenleg kislemezen és videókon dolgozik, két dalt már rögzítettek Schram Dáviddal.

tovább

Szekeres Ádám Szavazatok: 0 Szavazok

Szekeres Ádám

Műfaj: hiphop / reggae

Szekeres Ádámnak hívnak becenevem Lill b már 10 éve zenélek hobbi szinten,Az életem része a zene és a családom! Volt már 2 csapatom is akikkel be is kerültünk az X faktorba a legjobb 50-be.Több fellépésem is volt már Szolnok megyében.Most itthon szoktam zenélgetni...saját alapjaim és zenéim rengeteg van,több fajta is van.reggetől kezdve az underground hip-hop,rap !!! Az érzéseimet írom le ahogy látom a...

tovább

Szilánk Szavazatok: 20 Szavazok

Szilánk

Műfaj: pop / rock

Egyszálgitáros érzelemkitörések Budapestről, 2013 óta.

tovább

T!LT Szavazatok: 41 Szavazok

T!LT

Műfaj: pop / rock

Sziasztok!

Mi egy budapesti punk-rock zenekar vagyunk.
2013 az év, amikor megalakult együttesünk, kezdetben három taggal. Idén csatlakozott hozzánk új gitárosunk, akivel végre teljes lett a banda. Túl vagyunk egy stúdió felvételen, és próbáljuk egyre több helyen megmutatni, hogy kik is vagyunk.
Dalaink sokrétűek, ezért minden korosztály megtalálja bennük, azt amit igazán keres. A dallamos témák, és...

tovább

TAI CHI TEACHER Szavazatok: 31 Szavazok

TAI CHI TEACHER

Műfaj: pop / rock

A Tai Chi Teacher megmozgat. Utaztat. Néha felráz, néha andalít. Nem váltja meg a világot, de igyekszik.
Ha kell, akusztikus szobanövény rock, ha kell bezengi a csarnokot. Témái: a magyar ugart leuraló Birkamber, Lennon és Yoko hétköznapjai, mi történik velünk egy csendtáborban, és persze, miként lehetne élni, túlélni, megélni a mát és a holnapot. Könnyűzenei pongyolában. Csináljuk, mert mi mást...

tovább

TERMIMÁMOR Szavazatok: 16 Szavazok

TERMIMÁMOR

Műfaj: pop / rock

Szavazz Ránk! És bulizzunk Együtt! :)
●Sziasztok! Hello! Csókolom!
Mi vagyunk a "Termimámor" nevű kis csapat, azaz szó szerint kicsi, mert 4 ember forgatja a szemét a zenekarban és ez elég ahhoz, hogy jó zenei anyaggal lépjünk fel bármely "finom helyen" ahol bulizni vagy akár "élni" akarnak az emberek s fiatalok.

●És Minden elismerésünk azoknak, akik a fiatalokat...

tovább

Testify Szavazatok: 11 Szavazok

Testify

Műfaj: metál

A zenekar 2012 nyara óta van a jelenlegi felállásban.
2012 karácsonyán megjelent a debütáló kislemezünk, az Infected. A legújabb kislemezünk 2013.november 10-én jelent meg "Revelations" címmel, melyet a gyulai No Silence Sound Studio-ban vettünk fel.
A "Without Mercy" című számra pedig készült egy videóklip is: http://www.youtube.com/watch?v=szNH6590jD0
A 2014-es évet aktív...

tovább

Tetrisz Szavazatok: 108 Szavazok

Tetrisz

Műfaj: pop / rock

A Tetrisz egy fiatal alternatív-rock zenekar. A zenénkben torzítós gitárt ötvözünk olykor népdalos elemekkel, olykor elektronikával.

tovább

The Adolescens Szavazatok: 1 Szavazok

The Adolescens

Műfaj: pop / rock

Az Adolescens zenekar 2010-ben alakult. Sok próba és koncertezés után 2014. március 16-án kiadták legújabb kislemezüket, a Ten Minutes With The Adolescenst, amely lendületes, kemény, mégis táncolható és ritmusos hangzásvilágával meghatározza a zenekar kiforrt egyéniségét és stílusát.

tovább

The Batteries Szavazatok: 8 Szavazok

The Batteries

Műfaj: pop / rock

A 2007-ben alakult The Batteries zenekar a poprock,- alternatív rock irányzatot képviseli, de más stílusok elemeit is szívesen beleszövik a zenékbe. A koncerteken saját dalokat adnak elő egy-két feldolgozással kiegészítve. Legújabb kislemezük 2013-ban jelent meg.

Tagok:
Daniel Krisztián - gitár,ének
Sárosi Áron - gitár
Muntyán Viktor - dobok
Muntyán Krisztián - ének,bass

tovább

The Early Sundayz Szavazatok: 262 Szavazok

The Early Sundayz

Műfaj: pop / rock

A zenekar szereti magát és azokat, akik hallgatják.
A zenekar mindent elkövet, hogy komolyan vegyék, csak nem mindig jön neki össze.
A zenekar sajnálja, de az új dobosukkal nincs felvételük még, ezért a régebbiekkel tudnak csak nevezni. Nagy kár... Ezen kívül azt is, hogy a régi felállással is csak egy gyatra minőségű demófelvételt tudhatnak a hátuk mögött... Az igazi élvezetek nincsenek még...

tovább

The Electric Jaywalk Boogie Orchestra Szavazatok: 7 Szavazok

The Electric Jaywalk Boogie Orchestra

Műfaj: pop / rock

post psychedelic chanson

tovább

The F.O.U.R. Szavazatok: 6 Szavazok

The F.O.U.R.

Műfaj: pop / rock

A The F.O.U.R. együttes 2010. áprilisában alakult.

Tagok:
Szabó Attila - ének
Matastik Pál - gitár
Csontos Kornél - gitár
Tenk András - basszusgitár
Sándor Gergely -dob

A 2011-es évet próbákkal töltöttük, majd még ebben az évben megtörtént az első fellépésünk a Picasso Point-ban.
Zenénkben a rock, a punk és a grunge keveredik némi újhullámos beütéssel. A koncerteken a saját számok mellett...

tovább

The Medley's Szavazatok: 1 Szavazok

The Medley's

Műfaj: pop / rock

2011 eleje óta működő budapesti blues, urban-rock együttes. Az alapító tagok Magos Bálint és Pauer Gellért olyan zenei hangulatot álmodtak meg, ami a nagyvárosi életforma visszásságait és neurózisait intelligens cinizmussal és sötét humorral közvetíti. A szövegek gyakori motívumai a szerelem, a félelem, a főváros és egyéb függőségek.
Jellegzetes színpadi műsoraikkal gyakran koncerteznek országszerte....

tovább

The Morning Star Szavazatok: 68 Szavazok

The Morning Star

Műfaj: metál

A zenekar 2006-ban alakult,dalaik angol nyelven íródnak,számaik thrash/death és progresszív metal stílusjegyeket tartalmaznak leginkább,mindezt friss és új megközelítésben igyekszünk átadni a nagyérdeműnek. Az elmúlt 7 évben jelentős nyári fesztiválokon illetve sok klubban játszottunk már szerte az országban. A banda 2007-ben jelentette meg első demóját Revolution címmel, majd 2010-ben a a Your Cancer...

tovább

The Pills Szavazatok: 2 Szavazok

The Pills

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2006-ban alakult, gimnáziumi zenekarként. Az évek során
túljutott néhány tagcserén a banda, a jelenlegi formáció, több mint 1,5
éve zenél együtt.A zenekar stílusát leginkább befolyásoló zenei irány,
a brit-pop és a 60-70-es évekbeli garage rock, illetve beat stílus.
A banda koncertezett már Budapest nevesebb szórakozó helyein, mint
például az A38-on, a Dürer Kertben, a Merlinben valamint...

tovább

The Popeye Szavazatok: 98 Szavazok

The Popeye

Műfaj: pop / rock

Egy 2013-as zenetábor alatt született ez a színes, alternatív rockra építő, fiatal formáció, ami azóta már Budapest és a Dunántúl számos koncerthelyszínén és kis fesztiválján megfordult. A 3 vokál és a ritmusszekció teszi egyedivé a hangzásunkat, melyben egyaránt visszacseng a pop az underground és a rockzene hatása is.
2014-ben jelent meg első 3-dalos EP-nk is amely megtalálható a zenekar facebook...

tovább

The Rockforce Szavazatok: 48 Szavazok

The Rockforce

Műfaj: pop / rock

A Rockforce egy 12 éves zenészekből álló rockzenekar. Az élőzenét képviseljük és célunk, hogy megismertessük a kortársakkal a minőségi rockzenét.
A banda 3 éve alakult, azóta rendszeresen fellépünk a már 17 számból álló műsorunkkal.
Eddigi kiemelt fellépések: Szegedi Ifjúsági Napok, Barba Negra, Iskola, A38, Budapest Park
Csabai Kolbászfesztivál, Hangfoglalás.
Tagok:
Zala Nóra-ének
Páll...

tovább

The Scarlet Szavazatok: 20 Szavazok

The Scarlet

Műfaj: pop / rock

Az utóbbi időben az idehaza is egyre népszerűbb ír folk punk stílus egyik újabb képviselője a Scarlet. Az együttes 2012 őszén alakult, ötfős akusztikus felállásban, majd félév elteltével áttértek rockos alapra, és innentől kezdett kialakulni a zenekar saját hangzása. Sokat számított a fejlődésben, hogy a banda felléphetett a 2013-as Sziget Fesztiválon az Irish Pub Stage-en, azóta pedig megjelent négy...

tovább

The Stickfigures Szavazatok: 53 Szavazok

The Stickfigures

Műfaj: pop / rock

"Melankólikus, trubadúr popot játszó gitárzenekar, valódi tengerentúli énekessel."

A zenekar a mai felállásban 2013 nyarán kezdett el dolgozni. Tom révén a seattle-i rockhagyományok keverednek az európai, főleg a brit pop/rock elemekkel. Karakteres, erős énekhang párosul a néha-néha melankóliába hajló zenei kísérettel.

MILK IS LIFE!

tovább

The Tablespoon Szavazatok: 0 Szavazok

The Tablespoon

Műfaj: pop / rock

The Tablespoon:
A Tablespoon egy igazi indie, „do it yourself” attidűddel rendelkező pécsi garázs-duó. Zenéjükben az alternatív rock, a poszt-rock, a noise, és a grunge elemei egy ütős, de egyben érzelmes egyveleget alkotnak. Minimál koncepciójuk következtében szükségképpen előtérbe kerül a súlyos ütősszekció (Wirth Balázs), a vastag gitárhangzás effektezése és az ének melódiája (Szotáczky Gergely)....

tovább

The Trademark Szavazatok: 22 Szavazok

The Trademark

Műfaj: pop / rock

A Trademark egy négy tagú Free-Pop zenekar
kényelmes középtempókkal, kellemesen légies
térrel és finom hangulatváltásokkal.
2012-ben alakultunk régi barátságok és közös
zenei indíttatások révén.
A tavalyi évben felvettünk egy négy számos Demo-t és
éppen most készítjük a következőt.

tovább

The Unbroken Promise Szavazatok: 63 Szavazok

The Unbroken Promise

Műfaj: metál

THE UNBROKEN PROMISE

tovább

The Void Szavazatok: 64 Szavazok

The Void

Műfaj: metál

A zenakar 2006-os alakulása óta a második nagylemezén van túl, mely már egy norvég kiadó, a Smash Fabric Records gondozásában jelent meg. Stílusunkat nagyban meghatározza a billentyű, és a samplerek használata, mellyel szeretnénk egy kis új ízt hozni a metál zenébe. Koncertjeink minőségéről tanúskodjanak a felvételek, és a személyes tapasztalatok!

tovább

TheSign Szavazatok: 2 Szavazok

TheSign

Műfaj: pop / rock

TheSign

A The Sign zenekar 2011 novemberében alakult. Populáris rock stílusban játszunk főleg saját szerzeményeinket, de szívesen dolgozunk fel ismert dalokat, hazai és külföldi példaképeinktől. Saját dalainkkal kapcsolatban sok pozitív visszajelzést kaptunk, eddigi megmérettetéseink során.

Stílus: Populáris Rock

A zenekar átlagéletkora 16-17 év.
Felállás :
Kollár Ábel (dob)...

tovább

Thunderbolt Tom Szavazatok: 0 Szavazok

Thunderbolt Tom

Műfaj: pop / rock

Avantgárd rock'n roll Csepel-sziget szívéből.
A szeperatista művészet-partizán egyszálgitárénekes felkevert dobra játszik rá.
A tököli egyszemélyes New York Dollsként lehet elkönyvelni a projektet.
Kicsit elegyítve modernebb müfajú prolipank számokkal rock and roll szerelmes slágerek, a bulikon ez az egész általában partizene.

tovább

Tintás Szavazatok: 2 Szavazok

Tintás

Műfaj: pop / rock

Magyarországon élünk, magyar embereknek, szélsőségektől mentes magyar zenét játszunk. A szövegek miatt elgondolkodtató muzsikánk is „amolyan magyaros”. Búsulgatós és vidám, egyszerű, mégis megfejtendő.

tovább

Trzone Szavazatok: 74 Szavazok

Trzone

Műfaj: hiphop / reggae

A 2000-es évek elején ragadott magával
a zenélés világa, szeretek mindent
aminek van Bpm-e, és üteme,
Legyen az Rap, Drum and bass, Vagy DubStep! :)
Rapeléssel vér komolyan vagy 2 éve foglalkozom,
az előtt is készültek zenék amiben közreműködtem,
viszont én előtte igazából Dnb Dj meg Mc voltam...
Tavaly már sikerült Bejutnom a Talentometer 3
Elődöntőjébe, akkor sajnos nem sikerült továbbjutnom,...

tovább

Tudat Szavazatok: 26 Szavazok

Tudat

Műfaj: pop / rock

"...kimondatlan végszó, a tudatom még jó..."

A zenekar
=======
Molnár Csaba - Ének/Gitár
Soós Nándor - Ének/Gitár
Hajba András - Basszusgitár
Juhász Gábor - Dob

tovább

Tufa & Pippen Forszír Szavazatok: 20 Szavazok

Tufa & Pippen Forszír

Műfaj: pop / rock

1 éve együtt zenélő fiatal, színes társaság vagyunk.

Pop, Reggae, Rap, Funky stílusban igyekszünk érvényesülni a Magyar Könnyűzenei Dzsungelben.

A beküldött dalok házistudióban készültek (Demok). Jelenleg folynak a professzionális felvételek. De élőben természetesen, már több ízben megszólaltak a szerzeményeink.

Szeretnék, ha a dalaink minél több embert tudnának megszólítani, elgondolkodtatni,...

tovább

twentees Szavazatok: 638 Szavazok

twentees

Műfaj: pop / rock

Egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos odament az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van-e kedve punk-rock zenekart alapítani. Így született a Twentees, akiknek a zenéje végül leginkább az indie rockhoz húz. Ihleteik forrásának a legkülönbözőbb stílusú gitárzenekarok számítanak, mint például a The Black Keys, a Blink182 vagy a Bloc Party. A bemutatkozó 2Face pedig olyan, mint...

tovább

Twins Are Loud Szavazatok: 6 Szavazok

Twins Are Loud

Műfaj: jazz / kísérleti

Matos Gergő és Laufer Miklós lassan három éve foglalkozik elektronikus zene írásával, a mostani négy számos EP-vel sikerült betörniük a nemzetközi vizekre is.

A kezdeti időszakban főleg electro és french electro vonalon tevékenykedtek, de az elmúlt időszakban más műfajokat is érintettek kísérleti jelleggel. Pár korábbi darabjuk megjelent már a SHAX TRAX kiadónál, de a mostani négyszámos kislemez...

tovább

Tyler & Drop Szavazatok: 19 Szavazok

Tyler & Drop

Műfaj: hiphop / reggae

Tyler & Drop !

Tyler 4 Drop pedig 3 éve űzi komolyabban a HipHop-ot.
Mindketten dolgoztak, és dolgoznak szóló és egy közös projekten is. Mosonmagyaróvári srácok. A zenékben önmagukat adják vissza, személyes élményekkel tarkítják szövegeik tartalmát.
A NOISEBAKERY/ sufnilabel neve alatt munkálkodnak. Egy nagy családban.

A közös EP-ről (HOLDKÓR) két dal ami kész, a többi még készülőben, de...

tovább

Újhold verszenekar Szavazatok: 2 Szavazok

Újhold verszenekar

Műfaj: pop / rock

2011 márciusában alakult meg Budapesten az Újhold zenekar. A formáció kimondottan versek megzenésítésére jött létre. Az országban számtalan olyan tehetséges együttes/előadó van, aki kiválóan zenésít meg verseket. Az Újhold tagjai (mindhárman rockzenekarokban játszanak) azonban az ún. alternatív-underground közegből jönnek, ezért más zenei ízléssel nyúlnak a költeményekhez, mint sok más hazai zenekar....

tovább

Ultravaló Szavazatok: 20 Szavazok

Ultravaló

Műfaj: pop / rock

Az Ultravaló zenekar 2007 óta aktív tagja a budapesti klubéletnek.. Stílusban a funky, és a pop
körül mozgunk, de zenénkben néhol előbukkannak a hip-hop, a jazz, a
rock, a raggae, és a ballada stílusjegyei is. Főként saját dalokat
játszunk, ezek magyar nyelven szólalnak meg. A repertoárba ezenkívül
azért egy-két népszerűbb funky/acid jazz-kedvencet is becsempésztünk-
a "biztonság...

tovább

Underdog Zenekar Szavazatok: 104 Szavazok

Underdog Zenekar

Műfaj: pop / rock

Az Underdog Zenekar különleges körülmények között 2010-ben alakult egy sajátos zenei és szociális kísérlet eredményeként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatásával. Bár a zenekar nem a megszokott módon és körülmények között jött létre, de célunk és működésünk megegyezik a zenei életben részt vevő és feltörekvő csapatokéval (jó minőségű, igényes zene létrehozása), és ezt eddigi tevékenységünk során...

tovább

Üzenet Eddynek Szavazatok: 16 Szavazok

Üzenet Eddynek

Műfaj: pop / rock

A befutástól egy rendes stúdiófelvételre és nyolc óra munkányira található zenekar vagyunk. Dalokat írunk, amiket aztán koncerteken adunk elő. Hisszük, hogy jó úton járunk és még ennél is minden jobb lesz, pedig már most is nagyon jó.

tovább

Vanmocsello Trio Szavazatok: 0 Szavazok

Vanmocsello Trio

Műfaj: jazz / kísérleti

Két cselló + dob. A könnyűzene dallam- és harmóniavilágát ötvözzük a kortárs zene stílusjegyeivel. Repetitív minimalista témákból kibontakozó popos motívumok. Jazzes és világzenei hangulatú, kötetlen, improvizatív formák. Looper, delay és effektek.

tovább

Vasárnapi Fiúk Szavazatok: 2 Szavazok

Vasárnapi Fiúk

Műfaj: pop / rock

Nem, nem vasárnap szoktunk próbálni. Hanem szerdán, akkor is csak ritkán. Viszont vasárnap születtünk. Igen, mindannyian. Igen, Peti is.

tovább

Végvár Szavazatok: 21 Szavazok

Végvár

Műfaj: metál

2005-ben, Siklóson alakult zenekar a miénk. Főleg a klasszikus heavy metal/hard rock műfajok terén mozgunk.
Dalainkban a hétköznapi életben megjelenő, mindenkit érintő témákon kívül szerepet kap a hazaszeretet, a magyarságtudat, összetartozás érzésének erősítése.
Egy komoly profil- és névváltást követően, zongoristával kiegészülve kezdtünk a jelenlegi néven dolgozni 2013.-ban a tagok életében...

tovább

Verőköltő Szavazatok: 0 Szavazok

Verőköltő

Műfaj: pop / rock

Hallgasd meg!

tovább

Virgo Szavazatok: 20 Szavazok

Virgo

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2007-ben a régi Virgo, és Grant zenekarok romjain alakult. A Virgo zenei vonalát tovább víve, a brit alternatív rock irányzatot preferálva kezdtük el a közös zenélést. A kezdeti időszakban csak feldolgozásokat játszottunk a Placebo, Muse, Garbage zenekaroktól és egyéb ehhez a stílushoz tartozó bandáktól. Intenzív próbaidőszak után elkezdtünk az ország klubjait felderíteni, és minél több helyen...

tovább

Visioned Frailty Szavazatok: 50 Szavazok

Visioned Frailty

Műfaj: metál

A Visioned Frailty zenekart Márton Péter dalszerző - gitáros ( ex - Without Face, ex -Guilthee, ex -Septicmen ) saját projektjeként hozta létre 2010 januárjában, hogy azon zenei ötleteit is meg tudja valósítani, melyek nem fértek bele fő zenekara, a Sunseth Sphere stílusába, zenei irányvonalába. Péter a dalai végleges formába öntését zenekari formában szerette volna véghezvinni, ( ez által lehetségessé...

tovább

Vogon Ultramarines Szavazatok: 14 Szavazok

Vogon Ultramarines

Műfaj: metál

A Vogon Ultramarines Katolikus Anarchista Tánczenekart 2012 májusában alapította pár (a rendszerrel nem, de) önmagával teljes mértékben elégedett, kiöregedett gumi-punk. A tagok a sikert keresve, a már bevett marketing módszereke figyelembe véve, hirdetés útján keresték meg egymást, mint annak idején a Backstreet Boys nevű, méltán elfeledett formáció is tette. A zenekar továbbra sem sikeres, de arra...

tovább

Watuei Szavazatok: 55 Szavazok

Watuei

Műfaj: pop / rock

A Watuei egy a hanghullámok speciális találkozásakor létrejövő természetfeletti jelenség, melyet először 2013 márciusában észleltek Budapesten.
A világ vezető nagyhatalmai és tudósai azóta is komoly vizsgálatokat folytatnak az ügyben.
A jelenlegi legfrissebb tudományos tényállás a következő:

"A Watuei egy iszonyat jó zenekar... De ez nem a te hibád..."
(Albert Teslarisztotelész a kuala...

tovább

We Are Infinite Szavazatok: 77 Szavazok

We Are Infinite

Műfaj: pop / rock

A zenekar 2012 novemberében alakult Győrben. Leginkább The XX, Crystal Fighters, Pink Floyd inspirál minket, nyáron szeretnénk felvenni az első albumunkat, az első EP-nk már fenn van neten. Kezdetben hárman voltunk, (Marton Szabolcs gitár, ének| Tóth Kamilla ének| Szakács Ervin bass) idén csatlakozott hozzánk Fügeczki Roland.

tovább

Wedding's Day Szavazatok: 0 Szavazok

Wedding's Day

Műfaj: pop / rock

A zenekar néhány éve alakult Érdligeten. A kezdetben csupán zenésztársakból álló tagok napjainkra igazi kis szeretet közösséggé formálódtak, egy kis kommunává.
A zenében a dallamossággal elérhető áhítatot keresvén munkálkodnak. A felvételek ezidáig otthoni körülmények között lettek abszolválva.

Bacsó Bence-basszusgitár
Balla Ákos-dob
Balla Balázs-ének, gitár
Monostory Barnabás-gitár, zongora

tovább

Whiskeyjárat Szavazatok: 0 Szavazok

Whiskeyjárat

Műfaj: pop / rock

A banda (Whiskeyjárat) 2009-ben alakult, akkor még teljesen más tagokkal. A kezdetek kezdetétől a bandában már csak két tag van Horvay Máté(Matt) és Gyenge Lajos( Laller ). Készítettünk két demo felvételt, és sok helyen volt fellépésünk Budapesten belül például: Rocktogon, Pecsa, R33, Dürer-ben többször, kávézókban, kocsmákban. Stílusunk: Grunge, Dirty rock és Blues keveredéséből jött létre. Zenekarok...

tovább

YOUNG G Szavazatok: 151 Szavazok

YOUNG G

Műfaj: hiphop / reggae

HEY!
Rácz Béla vagyok, alias YOUNG G.

1985.04.02-án születtem a Dunakanyar szívében, a 26-ban, Szentendrén. Itt is nevelkedtem, a fiatalkorom nagy részét itt töltöttem el.
15 év alatt sok dolgot láttam, hallottam, éreztem, tapasztaltam. (De komoly! – soha se gondoltam volna, hogy 10 évekre visszamenőleg tudok beszélni a múltamról… ez nem azt jelenti, hogy öreg vagyok! :) )
Az általános iskolát a...

tovább

Z13 Szavazatok: 66 Szavazok

Z13

Műfaj: jazz / kísérleti

A zenekar 2013 őszén alakult az ETŰD Zeneművészeti Szakközépiskola diákjaiből. Zenei stílust tekintve a keményebb progos metál zenét keverjük a tiszta dallamos zenével és a jazz külömbőző alstílusaival. A zenekar csak saját számokat játszik.

Tagok:
Katona Márton - dob
Madcsay Alfréd 'Fred'- basszusgitár
Szécsi Zoltán - gitár

tovább

Zabszalma együttes Szavazatok: 21 Szavazok

Zabszalma együttes

Műfaj: világzene

Az együttes 2008-ban alakult Zalaegerszegen, eleinte "csak" a gyermekek szórakoztatásának céljával. Később az eddig született dalainkat meghallgatva, valamint a közönség "nyomására" már felnőtt hallgatóságnak is szerveztünk kísérleti koncertet. Eddig megjelent két lemezünkön verseket zenésítettünk meg amolyan világzenei gondolatokkal fűszerezve. Igyekszünk változatos hangszereléssel,...

tovább

Zarathustra Szavazatok: 8 Szavazok

Zarathustra

Műfaj: pop / rock

A Zarathustra egy háromalkatrészes erősítő, ami mindig felülmúlja önmagát.

tovább

Zion Refresh Szavazatok: 8 Szavazok

Zion Refresh

Műfaj: hiphop / reggae

.

tovább

Zodiac Szavazatok: 17 Szavazok

Zodiac

Műfaj: hiphop / reggae

2012-ben alakult Hip-Hop formáció. Bázisa: Cegléd, Nagykőrös. Tagok: Domino, Kajsztro, Penge B., Pilwax,

tovább

ZöldRobotMajom Szavazatok: 0 Szavazok

ZöldRobotMajom

Műfaj: hiphop / reggae

2004 körül alakultunk, de csak 2012-ben jött ki a debütáló albumunk. Még idén készülünk kiadni az albumról lemaradt régebbi, s annál is régebbi számainkat egy mix formájában. Stílusilag igen behatárolhatatlanok vagyunk. Tulajdonképpen ez egy Super Neo Undergrund, Elektrónikus Hip Hop, amit mi csak HardCorePop, CirkuszRap, HipPunkHop-nak hívunk! Eleinte a fellépéseken ketten nyomtuk, de tavalytól már...

tovább

Zsebpiszok Beats Szavazatok: 1 Szavazok

Zsebpiszok Beats

Műfaj: hiphop / reggae

Ritmus, dallam, kísérlet. Instru-mentál dub-hopper. /// Rythm, tune, experiment. Instru-mental dub-hopper.

tovább

YouTube
Legfrissebb nevezettek
Face Today
Név: Face Today Műfaj: pop / rock Szavazatok: 0
FUNKorporation
Név: FUNKorporation Műfaj: pop / rock Szavazatok: 45
Dryvia
Név: Dryvia Műfaj: metál Szavazatok: 0
Programjaink
Világzene elődöntő Időpont: 2014. május 4. 14:00 Műfaj: világzene tovább
Jazz / Kísérleti elődöntő Időpont: 2014. május 11. 14:00 Műfaj: jazz tovább
Metál elődöntő Időpont: 2014. május 18. 14:00 Műfaj: metál tovább